شلیک خمپاره از سوریه به منطقه اشغالی جولان

ارتش اسرائیل، شامگاه چهارشنبه، اعلام کرد یک خمپاره هاون از سوی خاک سوریه به سمت منطقه اشغالی جولان شلیک شد.
کد خبر: ۴۰۵۵۰۱
|
۱۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۷:۲۷ 05 June 2014
|
5067 بازدید
ارتش اسرائیل، شامگاه چهارشنبه، اعلام کرد یک خمپاره هاون از سوی خاک سوریه به سمت منطقه اشغالی جولان شلیک شد.

به گزارش تسنیم به نقل از خبرگزاری فرانسه، سخنگوی نظامی اسرائیل اعلام کرد یک خمپاره هاون از سوی خاک سوریه به سمت منطقه اشغالی جولان شلیک شد. این حادثه تلفات یا خساراتی برجای نگذاشت.

این سخنگو افزود «براساس اطلاعات اولیه، این شلیک به اشتباه صورت گرفته است. با این حال در پی سقوط این خمپاره، سامانه ضد موشکی گنبد آهنین که در آن منطقه است، فعال شد.»
این حادثه ساعاتی بعد از اعلام پیروزی "بشار اسد" در انتخابات ریاست جمهوری سوریه به وقوع پیوسته است.

از زمان ناآرامی ها در سوریه در سال 2011، اوضاع مرزهای سوریه و سرزمین اشغالی بحرانی شده است. این حادثه ها در برخی مواقع محدود به تیراندازی با سلاح سبک یا شلیک خمپاره هاون به سمت پایگاه ارتش اسرائیل است.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟