آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
0بازدید

ونگر: آرژانتين بازيکن بزرگ زياد دارد

سرمربي فرانسوي تيم فوتبال آرسنال رقيب ايران را در جام جهاني، تيمي قوي و صاحب ستارگان پرشمار خواند.

 آرسن ونگر در گفت‌وگويي اظهار داشت آرژانتين که در مسابقات برزيل 2014 با ايران، بوسني و هرزگوين و نيجريه هم‌گروه است، بازيکنان خوب زيادي دارد.

اين مربي با سابقه اظهار داشت: آرژانتين در شرايط عادي قدرت‌اش در خط حمله نهفته است. اين تيم به طور کلي بازيکن خوب زياد دارد که همين موضوع، البته کار مربي‌اش را دشوار مي‌کند، چون بايد تيمي متعادل بسازد بدون آنکه بازيکن پرخاشگر و ناآرام روي نيمکت ذخيره داشته باشد.

وي ادامه داد: آرژانتيني‌ها ايگواين،‌ مسي يا آگوئرو دارند که همه بازيکناني هجومي هستند و واقعا ايجاد تعادل بين آنها، امري سخت است.

به اعتقاد اين مربي پرسابقه، آرژانتيني‌ها با توجه به آشنايي به آب و هوايي برزيل و در اختيار داشتن بازيکناني بزرگ مثل مسي، حق ناکامي در مسابقات را ندارند.

پيکارهاي جام جهاني 2014 از تاريخ 23 خرداد سال جاري با حضور 32 تيم در 8 گروه 4 تيمي در برزيل آغاز مي‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.