آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
483بازدید

گشایش «مهدیه تورنتو» در کانادا

در مراسم روز شنبه، مردم مؤمن و عاشق اهل بیت(ع)، تأمین هزینه های اقساط این ساختمان را نیز پذیرا شدند.

به میمنت عید سعید غدیرخم ، روز شنبه ، طی مراسمی، ساختمان جدید « مرکز اسلامی امام مهدی(عج)» با عنوان « مهدیه تورنتو» افتتاح شد.

به گزارش شبکه اینترنتی ایرانیان مقیم تورنتو (ایرانتو)، در این جشن که بیش از 300 نفر از ایرانیان مقیم تورنتو شرکت داشتند، برنامه های مختلف ادبی ، هنری و مداحی به مناسبت عید امامت و ولایت برگزار شد .
در بخش دیگری از این مراسم، حجت الاسلام و المسلمین سید رضا حسینی نسب، رییس مجمع اهل بیت کانادا و امام جماعت مهدیه، مطالبی را پیرامون تاریخچه عید غدیر بیان داشتند و احادیث موجود در این رابطه در منابع مختلف شیعه و سنی را برشمردند.

ساختمان مهدیه تورنتو در سه طبقه با زیربنای تقریبی 600 مترمربع، دارای دو سالن مجزا، بخش های اداری، کتابخانه و محل بازی کودکان است.
از مبلغ 830،000 دلار ارزش کل بنا، 33درصد آن به صورت نقد و مابقی به صورت وام های بلند مدت و از محل همیاری و کمک های مردمی هموطنان مقیم تورنتو تأمین شده است.
در مراسم روز شنبه، مردم مؤمن و عاشق اهل بیت(ع)، تأمین هزینه های اقساط این ساختمان را نیز پذیرا شدند.

ایرانیان مقیم تورنتو در کانادا، با جمعیت بالغ بر 70،000 نفر، دارای چهار مسجد و مرکز اسلامی هستند که در این میان «مرکز اسلامی امام مهدی(عج)» اولین ساختمانی است که مالکیت آن به طور کامل در اختیار ایرانیان قرار می گیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۶/۱۰/۱۵ ۰۷:۵۱

من به عنوان یک ایرانی مقیم تورنتو از رشد مراکز اسلامی در این شهر استقبال می نمایم. اما در این رابظه متذکر می شوم که ساختمان مهدیه قانونا تعلق به جامعه ایرانی ندارد، زیرا بر اساس اطلاعیه که از سوی مجمع اهل بیت (آقای حسینی نسب) و مهدیه صادر شده بود، از عموم علاقه مندان خواسته شده بود که کمک های خود را به حساب مجمع اهل بیت صادر کنند تا بتوانند در مقابل آن رسید مالیات (tax) دریافت نمایند. بر اساس قانون، هنگامی که کسی پولی را به موسسه ای پرداخت می نمایند، موسسه دریافت کننده (مجمع اهل بیت و نه مهدیه) مالک آن خواهد بود. البته این مساله جای نگرانی ندارد زیرا مجمع اهل بیت نیز زیر نظر دولت محترم جمهوری اسلامی است و من به سهم خودم از دولت جمهوری اسلامی ایران و مجمع اهل بیت سپاسگزارم که در این امر مساعدت نمودند.

ناشناس۱۳۸۶/۱۰/۱۵ ۰۷:۴۷

با سلام
این ساختمان اولین مجموعه ایرانی نیست بلکه آخرین است. چراکه پیش از این مرکز ایرانی اسلامی امام علی (ع) با صرف صدها هزار دلار هزینه به صورت بزرگترین مرکز ایرانی اسلامی در کانادا پذیرای هزاران تن از جامعه مسلمان ایرانی بوده است. به عنوان مثال به تصاویری که در وب سایت مرکز www.iicia.com وجود دارد مراجعه نمایید. ضمنا این مجموعه به صورت وقف دائم در اختیار جامعه ایرانی قرار گرفته است.
رضا از تورنتو

ناشناس۱۳۸۶/۱۰/۱۰ ۰۷:۳۵

خیلی زیبا است.چه حرکت قشنگی

ناشناس۱۳۸۶/۱۰/۱۰ ۰۷:۲۸

بسم الله الرحمن الرحيم
الحمد لله الذي جعل كمال دينه و تمام نعمته بولايه اميرالمومنين
درود خداوند بر باني خير و باعث خير

ناشناس۱۳۸۶/۱۰/۱۰ ۰۰:۰۸

با سلام
لازم بتذکر است که مرکزاسلامی ولی عصر محل فعلی خود را در اوایل دهه 90 سالهای 93-94 در بریچموند و خیابان 14 خریداری کرد ه است بنابر این مهدیه اولین مرکز نیست .
روزنامه نگار و فعال حقوق بشر -تورنتو

ناشناس۱۳۸۶/۱۰/۰۹ ۲۳:۲۸

اللهم عجل لوليك الفرج...

از شنيدن اين خبر خيلي خوشحال شدم،‌ از دستندركاران احداث و گردآوري و مديريت " مهديه" قدرداني مي كنم و آرزوي سلامتي و موفقيت روز افزون برايشان دارم
اجرتان با امام زمان (عج)

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.