آخرین خبربرد در دقایق آخر استقلال با امضای آسانی
669بازدید

تکذیب بسته شدن مرز ایران با پاکستان

وی احتمال نفوذ اشرار از داخل خاک پاکستان به کشورمان را بعید دانست و گفت : فعلا تصمیمی برای بستن مرز ایران با پاکستان نگرفته ایم.

حبیب الله دهمرده اعلام کرد : مرزهای ایران با پاکستان در پی ترور بی نظیر بوتو و ناآرامی های این کشور همسایه بسته نشده است.

به گزارش مهر، حبیب الله دهمرده استاندار سیستان و بلوچستان با اعلام این خبر اظهار داشت : اوضاع در این استان و در مرزهای همجوار کشور با پاکستان روال عادی و طبیعی خود را دارد.

وی احتمال نفوذ اشرار از داخل خاک پاکستان به کشورمان را بعید دانست و گفت : فعلا تصمیمی برای بستن مرز ایران با پاکستان نگرفته ایم.

این در حالی است که یک روزنامه چاپ پاکستان به نقل از یک مقام دولتی این کشور اعلام کرد در پی بروز نا آرامیهای داخلی در پاکستان به سبب ترور بی نظیر بوتو، ایران مرزهایش را با این کشور برای مدتی نامعلوم بست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.