آخرین خبرمهدی تاج: با عضو هتاک فدراسیون برخورد می‌شود
2بازدید
۳

سارق کابل برق 10 هکتار جنگل را خاکسترکرد

رئیس کلانتری 146حکیمیه از دستگیری سارقی خبرداد که برای ربودن کابل برق، جنگل را به آتش کشیده بود.

به گزارش فرهیختگان، ساعت 20:43 بیست و هشتم خرداد امسال، با اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی 110 تهران بزرگ مبنی‌بر یک مورد آتش‌سوزی عمدی جنگل در جاده تلو، ماموران گشت انتظامی این یگان به محل اعزام شدند.

ماموران با حضور در محل اعلامی متوجه شدند که دو نفر به هویت‌های اسماعیل 19 ساله و سعید32 ساله که از عوامل نگهبانی جنگل هستند، مردی به نام کرامت 21 ساله را دستگیر کرده‌اند.

با انتقال متهم به کلانتری توسط عوامل گشت، این فرد تحت بازجویی‌های پلیسی قرار گرفت و مشخص شد متهم باعث حریق حدود 10هکتار از اراضی شده که داخل آن حدودا 800 اصله درخت از نوع درختان کاج، سرو، سوزنی، اقاقیا و توت بوده است.

نگهبانان نیز در اظهارات خود عنوان کردند متوجه آتش‌سوزی جنگل شدیم که بعد از تماس با آتش‌نشانی برای خاموش کردن آتش به داخل جنگل رفتیم و متوجه شدیم مقداری سیم برق کنار جنگل افتاده است و برای اینکه مس‌های آنها را خارج کنند، اقدام به آتش زدن آنها کرده بودند که همین عامل باعث ایجاد آتش‌سوزی جنگل شده بود.

در این حین متوجه شدیم کرامت با یک دستگاه موتورسیکلت طرح هوندا 125 مشکی در آنجا ایستاده و قصد جمع کردن سیم‌های مسی را داشته و به محض دیدن ما قصد متواری شدن دارد که دستگیرش کردیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مهدی۱۳۹۳/۰۴/۰۷ ۱۶:۰۳

بندازینش تو همون اتش بسوزه

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۰۷ ۱۵:۳۶

فقط اعدام

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۰۷ ۱۵:۱۶

وقتی با سارقان از این دست درست برخورد نمیشود همین میشه دیگه . خسارت این آتش سوزی را لابد می خواهید از همین سارق بگیرید آره ؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.