آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
1بازدید

خوروش: احمدي و گردان را از دست نمي‌دهيم

سرپرست تيم فوتبال سپاهان گفت: احمدي و گردان دو دروازه‌بان خوب ما هستند و آنها را از دست نمي دهيم.

رسول خوروش درباره شايعه حضور رحمان احمدي در تيم فولاد خوزستان اظهار داشت:‌ ما بارها اعلام کرده‌ايم که يکي از امتيازات خوب ما اين است که دو دروازه‌بان خوب در يک سطح داريم و دليلي هم ندارد که بخواهيم يکي از آنها را از دست بدهيم و مطمئن هم باشيد که هر دو را حفظ مي‌کنيم.

به نقل از فارس، وي افزود: هم نظر مسئولان باشگاه و هم نظر کرانچار بر اين است که هر دو دروازه‌بان را حفظ کنيم و رحمان احمدي و شهاب گردان هم با رضايت خاطر در تمرينات حاضر مي‌شوند آنها دو دروازه‌بان حرفه اي هستند که با کيفيت بالا به کار خود ادامه مي‌دهند.

خوروش همچنين در خصوص اينکه گفته مي‌شود يعقوب کريمي در حال جدايي از اين تيم است، گفت: تا کنون که يعقوب کريمي چنين درخواستي از ما نداشته است و پيشنهادي هم به ما نرسيده اما اگر بدانيم که او در جاي ديگري راحت‌تر است براي جدايي‌اش سخت‌گيري نمي‌کنيم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.