آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

تب 40 درجه تهرانیها را خانه نشین می‌کند

یک کارشناس سازمان هواشناسی گفت: دمای هوای تهران شنبه به بالای ۴۰ درجه می‌رسد.

یک کارشناس سازمان هواشناسی گفت: دمای هوای تهران شنبه به بالای ۴۰ درجه می‌رسد.

به گزارش تسنیم، فریبا گودرزی، کارشناس سازمان هواشناسی در خصوص آخرین وضعیت هوای کشور اظهار داشت: طی 3 روز آینده همچنان وزش باد شدید و در برخی مناطق نیمه شرقی کشور توفان گرد و خاک به ویژه در زابل خواهیم داشت و این امر تداوم می‌یابد و سبب کاهش کیفیت هوا و دید می‌شود.

وی ادامه داد: در 24 ساعت آینده در استان‌های سمنان، قم و مرکزی در برخی ساعات باد و گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

**افزایش نسبی دما در کل کشور تا اوایل هفته آینده

این کارشناس سازمان هواشناسی با اشاره به این‌که پنج‌شنبه و جمعه پدیده گرد و غبار در ایلام و خوزستان دور از انتظار نیست، گفت: طی امروز و فردا در ارتفاعات واقع در البرز مرکزی، تهران و سمنان، بارش پراکنده باران و خفیف در ساعات بعدازظهر و اوایل شب پیش‌بینی می‌شود.

گودرزی افزود: افزایش نسبی دما در کل کشور تا اوایل هفته آینده پیش‌بینی می‌شود و باید بگویم که هوای تهران امروز کمی ابری و در ارتفاعات افزایش ابر و بارش پراکنده و خفیف خواهیم داشت.

**امروز دمای هوای تهران به 39 درجه سانتی‌گراد می‌رسد

وی در خصوص دمای تهران بیان کرد: امروز دمای هوای تهران به 39 درجه سانتی‌گراد می‌رسد و این روند افزایشی بوده و شنبه نیز به بالای 40 درجه خواهد رسید. گرم‌ترین دمای هوای مربوط به دلگان سیستان و بلوچستان است و ورزقان با 10 درجه سانتی‌گراد سردترین نقطه پیش‌بینی شده است.

این کارشناس سازمان هواشناسی اظهارداشت: امروز و فردا برای مازندران و گلستان بارندگی خفیف پیش‌بینی می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۶ ۱۴:۱۶

چی میگید شما تهرانیها
اینجا تو قم هر روز دما بالای 50 درجه
شب ساعت یازده و نیم دما میشه 43 درجه!!
ایران که فقط تهران نیست

علی۱۳۹۳/۰۴/۲۶ ۱۱:۲۶

دمای هوا 38 درجه است اما دمای هوای تاکسی ها و اتوبوس های تهران بالای 60 درجه/ بنده خودم دماسنج دیده ام . در حالی که راننده تاکسی ها به سلامت خودشان هم رحم نمی کنند موجب بیماری و گرمازدگی بچه ها و مسافران سالخورده می شوند/ دمای هوا در سطح پیاده رو های آفتابگیر و آسفالت تا هشتاد درجه سانتیگراد بالا می رود و کولر های آبی از خنک کردن دما باز می مانند. از بین رفتن کمر بند سبز استان البرز به دلیل ساخت و ساز های بی حساب و نیز کمبود آب در جوی های سر باز پایتخت و انبوه اتوموبیل های تک سرنشین و اتوموبیل های سرگردانی که وظیفه تفریح مردم را با چرخ زدن در خیابان به عهده دارند موجب این دمای طاقت فرسا شده.

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۶ ۱۱:۰۸

نازک نارنجی های....ما هرمزگانی ها هر روز بالای 45 درجه هستیم...

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۶ ۰۷:۲۱

تابحال از مناطقي كه پر از دارو درخت است عبور كرديد ؟متوجه شديد چنين مناطقي چقدر خنك تر از ساير مناطق بي دارو درخت است ؟آيا قطع صدها درخت در باغات شميران باعث گرم شدن هواي تهران نشده؟

الهه۱۳۹۳/۰۴/۲۶ ۰۶:۲۴

آخی هوای بالای 40 درجه؟!
چرا یه جوری حرف میزنین که تهرانی ها باید تو خونه هاشون سنگر بگیرن؟تازه باید منتظر کمتر برق و آب مصرف کنین هم باشیم....اینجا تو خوزستان از اول تابستون دمای هوا بالای 40 درجه اس ما که هنوز زنده ایم،پایتخت نشین های محترم هم می مونن!

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۶ ۰۵:۲۸

اوخی!
خوزستان با دمای حدود 50 درجه هیچ حرفی نمیزنه تهرون میرسه به 40 درجه میگین تب کردیم ما چی بگیم؟!!

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۶ ۰۴:۰۴

اینجا لامرد(فارس) دما 52 درجه تابی جون

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۶ ۰۳:۱۴

گرم‌ترین دمای هوای مربوط به دلگان سیستان و بلوچستان است
می ترسین بین چند درجه است؟؟!!

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۶ ۰۰:۳۲

ورزقان 10 درجه....

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.