آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
11بازدید

قتل پسر نوجوان با شیشه قلیان

پسر جوان که در جریان درگیری خیابانی با شیشه قلیان مرتکب قتل نوجوان 15 ساله‌ای شده بود
در جلسه محاکمه منکر اتهامات خود شد.

به گزارش فرهیختگان، بیست‌و‌نهم تیرماه سال گذشته ماموران پلیس در جریان یک نزاع دسته جمعی در پارک بازیافت در خیابان زنجان قرار گرفتند.

در ادامه تیمی از ماموران در محل درگیری حاضر شده و در بررسی‌ها دریافتند در این درگیری 7 پسر نوجوان و جوان به زد و خورد پرداخته که در جریان آن پسر 15 ساله‌ای به نام فواد از ناحیه پا به شدت مجروح و به بیمارستان انتقال داده شده است. دو روز پس از این حادثه، فواد به علت شدت جراحات جان خود را از دست داد.

با مرگ فواد پرونده در اختیار کارآگاهان مبارزه با قتل پلیس آگاهی قرار گرفت و ماموران در جریان بررسی‌های خود و تحقیق از افراد حاضر در این درگیری هویت قاتل به نام سیاوش را شناسایی کردند که پسر جوان پس از دستگیری در بازجویی‌ها با اعتراف به قتل گفت: در جریان این درگیری شیشه قلیان را شکسته و با آن ضربه‌ای به پای فواد زدم اما تصور نمی‌کردم این ضربه باعث قتل وی شود.

با تکمیل تحقیقات پرونده برای محاکمه به شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد که صبح دیروز جلسه محاکمه به ریاست قاضی عبداللهی برگزار شد. در ابتدای این جلسه اولیای دم برای قاتل پسرشان درخواست قصاص کردند.

سیاوش نیز پس از قرار گرفتن در جایگاه گفت: روز حادثه همراه دوستم سوار بر موتور در حال عبور از خیابان زنجان بودیم که با مقتول و پسرخاله‌اش درگیر شدیم. علت این درگیری فحاشی بود و من با شیشه قلیان ضربه‌ای به پسرخاله فواد زدم و هیچ گاه مرتکب قتل نشدم.

پسرخاله مقتول نیز در ادامه این جلسه با رد ادعاهای متهم به قتل گفت: فرد دیگری مرا مجبور کرد و خودم شاهد بودم که سیاوش با شیشه قلیان ضربه‌ای به پای پسرخاله‌ام زد.

پس از آخرین دفاعیات متهمان، قضات دادگاه برای صدور حکم وارد شور شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۶ ۱۸:۵۲

ضربه به پا زده شده اونوقت منجر به مرگ شده!؟
اورژانس دير رسيده يا کادر پزشکی کارشون رو درست انجام ندادن؟

میثم۱۳۹۳/۰۴/۲۶ ۱۷:۵۵

بدبخت قاتل حق داره دیگه ! آخه کی با ضربه به پاش میمیره که این مرد !

اشکان۱۳۹۳/۰۴/۲۶ ۱۷:۱۴

روز حادثه همراه دوستم سوار بر موتور در حال عبور از خیابان زنجان بودیم که با مقتول و پسرخاله‌اش درگیر شدیم
هر چی می کشیم از این موتور و موتور سوارهاست

مهدی۱۳۹۳/۰۴/۲۶ ۱۱:۳۲

کلا هر کی با چاقو و تبر و شیشه و این چیزا ضربه میزنه انتظار نداره طرف مقابلش طوریش بشه
دمتون گرم بابا :))))

ايراني00۱۳۹۳/۰۴/۲۶ ۱۱:۱۴

در اينكه قاتل بايد دستگير و محاكمه بشه, شكي نيست. ولي مسئله اينه كه مسئولين بيمارستاني كه اين پسر مقتول در اون بستري بوده هم بايد بازخواست بشن. اينكه چرا به مجروحان رسيدگي نميكنن كه طرف به خاطر مجروحيت پاش بميره!
...

شهرام۱۳۹۳/۰۴/۲۶ ۰۹:۴۷

آخرش چی شد مقتول فواد بود یا پسرخاله فواد؟ کلا دو سه پاراگراف آخر مفهوم نبود

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.