آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

محور سوال از وزیر جهاد کشاورزی

عضو کمیسیون کشاورزی، آب ومنابع طبیعی مجلس ،گفت: کوتاهی وزارت جهادکشاورزی در تولید محصولات ارگانیک و سالم محور سوال از حجتی وزیر جهادکشاورزی است.

علی ایرانپور در گفت وگو با خانه ملت در تشریح محور سوال خود از حجتی وزیر جهادکشاورزی، گفت:  بحث تولید محصولات ارگانیک سالم و کوتاهی های وزارت جهادکشاورزی در این رابطه محور سوال از وزیر است.

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی افزود: به علت کوتاهی‌های وزارت جهادکشاورزی  نه تنها به اهداف سند چشم انداز توسعه نرسیده ایم بلکه نتوانستیم مشکلات وبیماریهای ایجاد شده  ناشی از استفاده بیش از حد سموم و کودهای شیمیایی را رفع کنیم.

ایرانپور تاکید کرد: وزارت جهادکشاورزی به عنوان دستگاه متولی حوزه کشاورزی اگر مطابق قانون اقدامات لازم را در راستای تولید محصولات ارگانیک و سالم انجام می داد در حال حاضرکشور هم همانند سایر کشورها محصولات سالم تولید می کرد.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب ومنابع طبیعی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: بر اساس تحقیقات انجام شده ریشه بسیاری از امراض و بیماریها ناشی در مصرف بیش از اندازه  سموم و کودهای شیمیایی در تولید محصولات زراعی، صیفی جات و باغی نهفته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.