درگیری تکفیری‌ها و ارتش عراق در جنوب بغداد

منابع امنیتی عراقی از درگیری های شدید تروریست های داعش و ارتش این کشور در جنوب بغداد و دفع حمله تروریستها به سد " حمرین" در استان دیالی خبر دادند.
کد خبر: ۴۱۹۰۴۸
|
۰۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۲ 23 July 2014
|
14347 بازدید
منابع امنیتی عراقی از درگیری های شدید تروریست های داعش و ارتش این کشور در جنوب بغداد و دفع حمله تروریستها به سد " حمرین" در استان دیالی خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه المسله، منابع امنیتی در بغداد از درگیری های شدید میان ارتش عراق و تروریستهای وابسته به داعش در منطقه "شاخه" در ناحیه اللطیفیه در جنوب بغداد خبر دادند.

در استان صلاح الدین منابع امنیتی اعلام کردند: نیروی هوایی با هماهنگی اطلاعات نظامی، مراکز داعش را هدف قرار داد و موفق به هلاکت 22 تروریست وابسته به این گروهک در مناطق ابوفهد و الضلوعیه در جنوب تکریت شد.

از سوی دیگر جمیل الشمری رئیس پلیس دیالی اعلام کرد: نیروهای ویژه با کمک نیروی هوایی بعد از ظهر امروز یورش گسترده تروریستهای داعش به سد حمرین در 50 کیلومتری شرق بعقوبه را از چند محور دفع کردند و 50 تروریست را به هلاکت رساندند.

وی افزود: نیروهای امنیتی همچنین موفق به انهدام هشت خودرو حامل سلاح و مواد منفجره شدند و سد در کنترل کامل نیروهای امنیتی قرار دارد.

سد حمرین یکی از سدهای استراتژیک در استان دیالی است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟