آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

تغييرات در راه است

فردا تشکيل جلسه هيات مديره پرسپوليس

گفته مي شود هيات مديره پرسپولس بالاخره فردا تشکيل جلسه خواهد داد.

به گزارش "ورزش سه"، از آخرين باري که اعضاي هيات مديره پرسپوليس دور هم نشسته و تشکيل جلسه دادند سه هفته مي گذرد. آخرين جلسه هيات مديره سرخ ها روز 23 تير ماه تشکيل شد که در اين جلسه مونسان، سياسي و سليمي حضور نداشتند.

گفته مي شود قرار است در جلسه فردا اتفاقات رخ دهد و شايد تصميمات جديدي اتخاذ و نفرات جديدي به اين جمع اضافه شوند.بعد از خروج حميد استيلي از هيات مديره پرسپوليس تعداد اعضاي اين هيات مديره به 8 نفر رسيد و قرار شد رحيمي هم از اين جمع جدا شود تا تعداد اعضا دوباره فرد شود اما اين اتفاق نيفتاد.با اين حال گته مي شد بعيد نيست فردا تغييراتي در اين هيات مديره رخ دهد و شايد جابجايي ها در ترکيب اين جمع انجام شود.

در جمع اعضاي هيات مديره به نظر مي رسد جاي خواجه وند و کاظم پور که به نوعي با اسپانسر باشگه در ارتباط هستند قرص و محکم به نظر مي رسد اما شايد مونسان و سليمي را ديگر در اين جمع نبينيم.نکته جالب اينجاست که مونسان کلا در تمام جلسات قبلي اين هيات مديره يک بار به صورت کامل و يک بار هم با تاخير در جلسه حاضر شده و در ساير جلسات حضور نداشته است.

از حسين هدايتي به عنوان يکي از اعضاي جديد هيات مديره پرسپوليس نام برده مي شود اما مشخص نيست اسپانسر چه خوابي براي اين ترکيب ديده است.به هر حال بعيد نيست رحيمي هم از اين جمع جدا شود و ديگر جايي در بين اعضاي هيات مديره نداشته باشد تا اسپانسر باشگاه براي به کرسي نشاندن تصميمات خود با ترکيبي يکدست در هيات مديره امور را پيش ببرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.