آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

وزیر اطلاعات روز خبرنگار را تبریک گفت

هفدهم مرداد مصادف با سال روز شهادت شهید محمود صارمی، یادآور تلاش و مجاهدت کسانی است که درتمامی عرصه ها با حضور خود مسئولیت تاریخی را دربیان واقعیات رقم می زنند.

وزیر اطلاعات در پیامی روز خبرنگار را به اصحاب رسانه و خبرنگاران متعهد، امین و دلسوز تبریک و تهنیت گفت.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی وزارت اطلاعات، متن کامل پیام حجت الاسلام والمسلمین سید محمود علوی بدین شرح است:

هفدهم مرداد مصادف با سال روز شهادت شهید محمود صارمی، یادآور تلاش و مجاهدت کسانی است که درتمامی عرصه ها با حضور خود مسئولیت تاریخی را دربیان واقعیات رقم می زنند.

این روز فرصتی مغتنم است تا ازصاحبان اندیشه وقلم و جهادگران عرصه ی آگاهی بخشی واطلاع رسانی به مردم عزیزمان، قدردانی و تجلیل به عمل آید.

ضمن گرامی داشت یاد وخاطره ی شهیدان والامقام عرصه ی آگاهی وامید، روز خبرنگار را به اصحاب رسانه وخبرنگاران متعهد، امین ودلسوز تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.