آخرین خبرترافیک نیمه‌سنگین در ۳ محور پایتخت
1307بازدید

تا جعفري باشد مديرعامل مقاومت نمي‌شوم

سرپرست سابق تيم فوتبال مقاومت سپاسي گفت: تا زماني كه سرهنگ جعفري مديرعامل باشگاه مقاومت است من اين سمت را قبول نمي كنم.

عاري در گفت و گو با فارس درباره اينكه گفته مي شود مسئولان رده بالاي باشگاه مقاومت قصد دارند براي فصل آينده در بحث مديريت تغييرات ايجاد كنند و وي از گزينه هاي مديرعاملي اين باشگاه است اظهار داشت: اين موضوع در اوايل فصل جاري هم مطرح شد و اصرار بر اين داشتند كه من به عنوان مديرعامل با باشگاه مقاومت همكاري كنم، اما قبول نكردم.

وي افزود: من سال ها با آقاي جعفري دوست هستم و در جبهه نيز با يكديگر بوده ايم. رفاقت برايم مهم تر از پست و مقام است. به مسئولان مقاومت هم گفتم تا زماني كه جعفري نخواهد از اين سمت كنار برود حاضر نيستم جاي او را بگيرم.

عاري ادامه داد: مسئولان اين باشگاه اگر قصد تغييرات دارند ابتدا بايد با خود جعفري صحبت كنند و به بگويند كه مي خواهند تغيير ايجاد كنند. من فقط در صورتي كه هيات مديره تشخيص دهد بايد تغييرات ايجاد شود و خود جعفري هم بگويد كه نمي خواهد بماند؛ اين سمت را قبول مي كنم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.