کاهش دمای پایتخت طی دو روز آینده

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با بیان این که تهران طی دو روز آینده شاهد کاهش دما خواهد بود، گفت: برای شهرهای جنوبی استان تهران، باد و گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.
کد خبر: ۴۲۴۷۰۵
|
۲۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۷ 11 August 2014
|
8710 بازدید
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با بیان این که تهران طی دو روز آینده شاهد کاهش دما خواهد بود، گفت: برای شهرهای جنوبی استان تهران، باد و گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

احد وظیفه در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی در سه روز آینده در برخی مناطق استان هرمزگان، جنوب فارس، شرق بوشهر و جنوب سیستان و بلوچستان در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب افزایش ابر، ورزش باد، بارش پراکنده یا رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وی، طی سه روز آینده در شرق کشور بویژه شمال سیستان و بلوچستان وزش باد و گرد و خاک ادامه خواهد داشت. در این مدت سواحل شرقی دریای خزر و شمال سمنان در ساعات بعد ازظهر و شب رگبار باران گاهی رعد و برق خواهند داشت.

وظیفه  با بیان این که از بعد از ظهر روز سه شنبه تا اواخرهفته دریای خزر مواج خواهد بود، اظهار داشت: در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه مناطق غربی و مرکزی خلیج‌فارس و شرق دریای عمان مواج است.

مدیر کل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی تصریح کرد: بر این اساس، آسمان تهران در روز سه شنبه صاف و در شهرهای جنوبی با باد و گردوخاک همراه خواهد بود. همچنین حداقل و حداکثر دما در این روز به 30و 39درجه سانتی‌گراد بالای صفر می‌رسد. در روز چهارشنبه نیز آسمان پایتخت صاف در شهرهای جنوبی باد و گردوخاک در بعدازظهر رشد ابر در ارتفاعات پیش‌بینی شده است و حداقل و حداکثر دما در این روز به 28 و39 درجه سانتیگراد خواهد رسید.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟