چند توصیه ساده برای جلوگیری از حمله نقرسی

افراد مبتلا به نقرس باید میزان مایعات دریافتی به خصوص آب را افزایش دهند چرا که میزان غلظت اسید اوریک در خون را کاهش می‌دهد.
کد خبر: ۴۲۵۷۱۶
|
۲۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۰ 15 August 2014
|
8237 بازدید
افراد مبتلا به نقرس باید میزان مایعات دریافتی به خصوص آب را افزایش دهند چرا که میزان غلظت اسید اوریک در خون را کاهش می‌دهد.

پیام فرح بخش، متخصص تغذیه و رژیم درمانی‌ در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران، در خصوص تأثیر آب به حملات نقرسی اذعان داشت: نقرس بیماری است که معمولا به دلیل افزایش اسید اوریک در خون اتفاق می‌افتد و زمانی که افراد میزان پروتئین را بیش از حد مصرف کنند سطح اسید اوریک در بدن را بالا می‌برند.

وی در ادامه گفت:‌ این حملات می‌تواند به شکل مکرر و همراه با درد و تورم خصوصا به وضوح در شصت پا دیده شود.

این متخصص با اشاره به درمان‌های نقرس تصریح کرد: این افراد باید میزان مایعات دریافتی به خصوص آب را افزایش دهند چرا که آب میزان غلظت اسید اوریک در خون را کاهش می‌دهد، همچنین توصیه می‌شود تا حد ممکن مصرف پروتئین را محدود کنند خصوصا گوشت قرمز و سایر گوشتها و برخی از پروتئین‌های گیاهی از جمله حبوبات مثل: عدس و لوبیا و قارچ را کاهش دهند.

وی در پایان گفت: متأسفانه برخی تصور می‌کنند که چنانچه به افراد مبتلا به نقرس به جای گوشت‌ آب خورشت را بدهند مشکلی پیش نمی‌آید در صورتی که آب خورشت به دلیل داشتن عصاره گوشت تأثیر بیشتری دارد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟