آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

مشعل: هرگز از مطالبات خود کوتاه نمی‌آییم

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) تأکید کرد که مقاومت فلسطین هرگز از خواسته خود در خصوص توقف تجاوزات اسرائیل، لغو محاصره، ایجاد بندر و فعالیت مجدد فرودگاه تخریب شده غزه کوتاه نمی‌آید.

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) تأکید کرد که مقاومت فلسطین هرگز از خواسته خود در خصوص توقف تجاوزات اسرائیل، لغو محاصره، ایجاد بندر و فعالیت مجدد فرودگاه تخریب شده غزه کوتاه نمی‌آید.

به گزارش ایسنا، خالد مشعل، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در گفت‌وگو با شبکه الجزیره تصریح کرد که حماس هرگز در مذاکرات قاهره برای دست‌یابی به توافق آتش‌بس طولانی‌مدت با رژیم صهیونیستی از خواسته خود مبنی بر احداث بندر، بازسازی و ازسرگیری فعالیت فرودگاه غزه و لغو محاصره دست نمی‌کشد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، مشعل خاطرنشان کرد: ما می‌خواهیم جنگ به پایان برسد اما هدف اصلی ما تحقق خواسته‌ها و مطالبات ملت فلسطین است.

وی همچنین اظهار داشت: هدف ما پایان تجاوزات و جنایت‌های دشمن صهیونیستی، لغو محاصره غزه، ایجاد بندر و احداث فرودگاه، برچیدن اشغالگری و توقف شهرک‌سازی در اراضی فلسطینی است.

در همین حال، عزت رشق، عضو حماس و عضو هیأت مذاکره‌کننده فلسطین در قاهره تاکید کرد که شروط ارائه شده به این هیأت برای آتش‌بس تا آخرین لحظات قبل از تمدید آتش‌بس موقت به هیچ وجه پذیرفتنی و قابل قبول نیست.

وی تصریح کرد که هیأت مذاکره‌کننده فلسطینی هرگز خواسته‌هایی را که مطالبات ملت فلسطین را برآورده نکند، نمی‌پذیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.