آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

شواين‌اشتايگر بايرن را با معضل جديدي روبرو کرد

ماه‌هاست که باستين شواين‌اشتايگر با درد زانوي چپش دست و پنجه نرم مي‌کند.

به گزارش "ورزش سه"، وی در طول جام جهانی این مسئله را جدی نمی‌گرفت تا بتواند در خدمت تیم ملی باشد، اما اکنون این درد دیگر برایش غیرقابل تحمل شده است. او از بعد از کسب عنوان قهرمانی جهان در برزیل در 13 ژوئن، به صورت انفرادی به تمرینات خود ادامه می‌دهد.

دکتر تورستن دولا، پزشک تیم بایرن می‌گوید: "شواینی دچار پارگی تاندون زانو شده. درمان اصولی و فشرده‌ای را برایش درنظر گرفته‌ایم. نمی‌توان در بازه زمانی طولانی مدت با داروهایی کار کرد که بدتر باعث نابودی زانو می‌شوند. اگر ترکیب زانو به شکل اساسی آسیب دیده باشد، احتمال جراحی هم هست."

شواینی حسابی بد آورده است. او قطعا نخستین بازی بایرن در بوندسلیگا مقابل ولفسبورگ را از دست می‌دهد. همچنین دیدارهای دوستانه تیم ملی آلمان برابر آرژانتین و اسکاتلند در سوم و ششم سپتامبر.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.