آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

تبليغ دروغين فروش خودروي پدر در اينترنت

پسري که اقدام به تبليغات دروغين فروش خودروي پدرش در اينترنت و ايجاد مزاحمت براي وي کرده بود توسط پليس فتاي خراسان رضوي شناسايي و دستگير شد.

به گزارش ابتکار، رئيس پليس فتا خراسان رضوي در تشريح اين خبر گفت: به دنبال شکايت فردي مبني بر آگهي فروش خودروي وي در اينترنت و ايجاد مزاحمت براي او، رسيدگي به موضوع در دستور کار کارشناسان پليس فتا قرار گرفت.

شاکي در اظهارات اوليه خود عنوان داشت: خودروي پژو پارسي دارم که هرگز قصد فروش خودرو را نداشته ام اما از سراسر ايران براي خريد خودرو با من تماس مي‌گيرند و اين آگهي دروغين باعث سلب آسايش من شده است

.سرهنگ سيد محسن عرفاني افزود: در تحقيقات فني و پس از بررسي‌هاي تخصصي پرونده توسط کارشناسان پليس فتا سرنخ‌هايي از متهم پرونده بدست آمد.

وي تصريح کرد: با بررسي‌هاي دقيق مشخص شد پسر 18 ساله شاکي، متهم اصلي اين پرونده است که پس از فراخواني وي به پليس فتا در برابر ادله غير قابل انکار پليسي، به جرم خود اعتراف کرد و انگيزه اشتراک گذاري شماره تلفن پدر خود در اينترنت را آزار و اذيت پدرش به دليل اختلافات مالي اعلام کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۳/۰۵/۲۹ ۱۵:۱۶

بچه ها دیگر بویی از معرفت نبرده اند

ناشناخته۱۳۹۳/۰۵/۲۹ ۱۰:۵۱

امان از دست فرزندان ناخلف.
خدا يا به آدم بچه نده , يا اگه ميده, اهلشو بده!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.