آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

نجات کودکان از مدرسه به سبک چینی!


یکی از روزنامه‌های دولتی چین امروز (دوشنبه) نوشت: مقام های امنیتی چین موفق شدند 190 کودک را از مدارس مذهبی فعال در استان سین کیانگ در غرب این کشور "نجات" دهند و تعدادی از عاملان را هم بازداشت کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، ماه گذشته میلادی نیز دولت پکن اعلام کرد: 82 کودک را از مدارس مذهبی ارومغی،‌ مرکز سین کیانگ نجات داده است.

روزنامه دولتی لگال دیلی نوشت: در چند روز گذشته دولت پکن عملیاتی را علیه مدرسه غیرقانونی در ارومغی انجام و 190 کودک را نجات داده است.

در جریان این عملیات 85 تن دستگیر شدند.

کودکان در سین کیانگ چین نباید در مدارس مذهبی شرکت کنند و بسیاری از والدین در این منطقه که خواهان آموزش مذهبی کودکانشان هستند آنها را در مدارس زیرزمینی و غیرقانونی ثبت نام می‌کنند.

گروه های در تبعید اویغور و فعالان حقوق بشری می گویند اقدامات وسیاست های سرکوبگرانه دولت پکن در سین کیانگ شامل کنترل آموزه های اسلامی باعث ناآرامی در این منطقه شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.