آخرین خبرهمراه شدن ترامپ در جنگ اسرائیل علیه ایران تاثیر بسیار زیادی در شکست او داشت/ احتمالاً «پیت هگست» استیضاح می شود
1بازدید
۰

سیگار سالانه جان چند هزار ایرانی را می گیرد

معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه سالانه 10 هزار میلیارد تومان صرف هزینه مصرف سیگار در کشور می شود، گفت: پیشگیری از مصرف دخانیات از مرگ سالانه 11 هزار نفر جلوگیری می کند.

معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه سالانه 10 هزار میلیارد تومان صرف هزینه مصرف سیگار در کشور می شود، گفت: پیشگیری از مصرف دخانیات از مرگ سالانه 11 هزار نفر جلوگیری می کند.

به گزارش ایرنا از وزارت بهداشت، «علی اکبر سیاری» افزود: هزینه مصرف سالانه سیگار با هزینه طرح تحول نظام سلامت کشور برابری می کند، بطوریکه هزینه این طرح در سال 93، 10 هزار میلیارد تومان است.

وی خاطرنشان کرد: مصرف دخانیات موجب ابتلای فرد به بیماری هایی مانند سرطان، بیماری های مزمن تنفسی و ریوی، فشار خون، سکته مغزی و قلبی می شود.

سیاری ادامه داد: مرگ ناشی از این بیماری ها قابل پیشگیری است، یعنی با ترک دخانیات اعم از سیگار و قلیان می توان از ابتلا به این بیماری ها جلوگیری کرد.

معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: با افزایش قیمت مواد دخانی، اطلاع رسانی و توانمندسازی مردم، ایجاد محدودیت قانونی در اماکن عمومی برای افراد سیگاری و مصرف کننده قلیان و محدودیت تبلیغات می توان از مصرف دخانیات در کشور جلوگیری کرد.

سیاری با بیان اینکه تولیدکنندگان و عرضه کنندگان دخانیات با استفاده از ابزارهای متفاوت، افراد مختلف جامعه از جمله جوانان را تحت تأثیر قرار می دهند، گفت: باید از طریق دانشگاه ها، مدارس، مراکز تحقیقاتی و حوزه های علمیه بر روی جوانان و افراد جامعه تاثیر گذاشت و با اطلاع رسانی گسترده و بکارگیری راهکارهای مناسب مصرف سیگار در کشور را کاهش دهیم.

وی گفت: با اطلاع رسانی گسترده و جلوگیری از مصرف دخانیات، از مرگ سالانه 11 هزار نفر بر اثر مصرف دخانیات و ابتلای هزاران نفر به آسم، سل مقاوم و بیماری های تنفسی پیشگیری خواهد شد.

نهمین جلسه ستاد کشوری کنترل دخانیات به ریاست وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و با حضور اعضای این ستاد متشکل از چهار وزارتخانه و نیز سازمان صدا وسیما، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس روز پنجشنبه 27 شهریور ماه در وزارت بهداشت برگزار می شود.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.