آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
4464بازدید

حقيقي: بايد جواب زحمات عابدزاده را بدهم

دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: دوست دارم هميشه جزو بهترين‌ها باشم تا زحمات عابدزاده را جبران كنم.

عليرضا حقيقي در گفت و گو با فارس درباره ديدار با پيكان خاطرنشان كرد: بازي خوبي برابر حريف انجام داديم و موقعيت‌هاي زيادي داشتيم تا به گل برسيم كه خوشبختانه از دو مورد آن استفاده كرديم.

وي ادامه داد: پيكان واقعا تيم خطرناكي بود و ما را بسيار اذيت كرد اما خوشبختانه در ساختار دفاعي خوب عمل كرديم تا حريف را در امر گلزني ناكام كنيم.

حقيقي در خصوص گل پيكان تاكيد كرد: ضربه سنگين به سمت دروازه من زده شد و من عكس‌العمل نشان دادم و فقط يك وجب كم آوردم. اين بازي گذشت و من سعي مي‌كنم روز به روز بهتر شوم اما روي هم رفته از عملكردم در ديدار با پيكان راضي هستم.

اين دروازه‌بان يادآور شد: ‌براي رسيدن به هدفم و جواب دادن به زحمات عابدزاده بايد در آينده بهتر باشم. عابدزاده براي من زحمات زيادي كشيده و دوست دارم جواب محبت‌هاي عابدزاده را بدهم. ضمن اينكه افتخار مي‌كنم زير نظر اين مربي بزرگ كار مي‌كنم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.