آخرین خبرهدف مذاکرات کنونی آمریکا با ایران پایین آوردن قیمت انرژی است/ ترامپ در انتخابات کنگره شکست می خورد
412بازدید

حمله القاعده و تبديل رالي داكار به قتلگاه

قرار بود رالي امسال پس از ورود به آفريقا، در غرب اين قاره (سنگال) به پايان برسد؛ اما تمامي شاخه هاي اين مسابقه بزرگ متوقف اعلام شد.

مرگ يك قهرمان فنلاندي و چند انفجار بزرگ در رالي داكار، گرد مرگ را بر سر ورزشكاران ريخت.

به گزارش فارس و به نقل از آس اسپانيا، دو روز پيش و در يك تماس ناشناس با دولت فرانسه، مشخص شد احتمال حمله تروريستي در رالي پاريس- داكار وجود دارد؛ اما مقامات فرمول يك اين تهديد را جدي نگرفتند.
550 شركت كننده مطرح در 3 ماده موتور، اتومبيل و كاميون، اين رالي مرگبار را آغاز كردند و ليسبون پرتغال، اولين ايستگاه مرگ براي اين قهرمانان اروپايي بود.
مرگ راننده فنلاندي به تاييد منابع خبري محلي رسيده است؛ اما بيشتر خبرگزاري هاي معتبر جهان به دليل مسائل امنيتي، از پوشش اين خبر سرباز زده اند.
قرار بود رالي امسال پس از ورود به آفريقا، در غرب اين قاره (سنگال) به پايان برسد؛ اما تمامي شاخه هاي اين مسابقه بزرگ متوقف اعلام شد.
تعطيلي رالي داكار حداقل 43 شبكه تلويزيوني جهان را متحمل ضرر مالي شديد خواهد كرد. سازمان برگزاري اين مسابقات و فرمول يك از اكنون در مورد ضرر مالي 88 ميليون دلاري خود بابت لغو پروازهاي رزرو شده، هتل‌ها، تجهيزات منتقل شده، حقوق كاركنان و از دست دادن حاميان مالي بزرگ و كوچك اطمينان كامل دارند.

رانندگان فرمول يك در موجي از ترس و وحشت بي صبرانه در انتظار بازگشت به كشورهاي خود هستند؛ اما فرودگاه هاي پرتغال، موريتاني و سنگال امنيت لازم براي پرواز را ندارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.