آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
3بازدید

اعزام ایرانی ها به فضا در 4 سال آینده

قائم‌مقام سازمان فضایی کشور گفت:‌ در حال مطالعه برای قرار دادن انسان در مدار هستیم و امیدواریم در 4 سال آینده بتوانیم انسان را در مدار داشته باشیم.

قائم‌مقام سازمان فضایی کشور گفت:‌ در حال مطالعه برای قرار دادن انسان در مدار هستیم و امیدواریم در 4 سال آینده بتوانیم انسان را در مدار داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، حمید فاضلی قائم‌مقام سازمان فضایی کشور در نشست خبری صبح امروز، گفت: اولویت اول سازمان فضایی دستیابی به ماهواره‌های سنجش از دور است زیرا ما نیاز داریم که از نگاه بالا زمین را ببینیم تا بتوانیم خدمات خوبی را ارائه دهیم.

وی افزود: مطالعات عمق فضا را نیز در دستور کار داریم و در بحث زیست‌فضا هم که کشورهای دنیا بسیار سرمایه‌گذاری کردند باید مطالعاتی داشته باشیم، کشور هند برنامه دارد تا سال 2016 چهارمین کشوری باشد که انسان را در مدار قرار می‌دهد.

قائم‌مقام سازمان فضایی اظهار داشت: در حال حاضر برای پرتاب زیرمداری مطالعه می‌کنیم یعنی کپسول زیستی را تا ارتفاعات 120 کیلومتر پرتاب کنیم که در این زمینه هم دو موجود زنده را به فضا فرستادیم.

وی افزود: یک کپسول با یک تن وزن به صورت نیمه‌مخروط طراحی می‌شود که بازگشت آن هم پایدار باشد.

وی گفت: امیدواریم بتوانیم امسال پرتاب داشته باشیم اما در پرتاب اول انسان نیست بلکه یک موجود زنده است.

فاضلی ادامه داد: باید قابلیت اطمینان را در بازیابی کپسول تقویت کنیم که تا سه یا چهار سال آینده انسان را در مدار داشته باشیم.

وی در رابطه با تعویق پرتاب ماهواره‌ها نیز گفت: با توجه به شرایط پروژه‌های فضایی تعویق طبیعی است و اینکه می‌گویند دلیل سیاسی دارد، درست نیست.

وی افزود: سال گذشته در نخستین ماه‌های آغاز به کار تدبیر و امید پرتاب کاوشگر پژوهش را به همراه کپسول زیستی داشتیم و رئیس جمهور در پیامی این موضوع را تبریک گفت. بنابراین رئیس جمهور برنامه‌های فضایی را در اولویت دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۴:۴۳

معلوم است که این عدد 4 سال عدد درستی نیست همچنان که قول 10 سال هم که چند سال پیش برای تهییج مردم توسط احمدی نژاد داده شد معقول نبود.
فرستادن انسان به فضا مقدماتی میخواهد که ایران تا 15 - 20 سال اینده امکان دستیابی به انرا ندارد. فرستادن انسان به فضا تعریفی دارد که با تعریف آقایان یکی نیست. آنها میخواهند نسان را به کپسول به فضا اعزام کنند که این کار مانند شاغل نامیدن فردی است که در یکهفته یک ساعت کار میکند.
دادن این قولها با سطم تکنولوژی موجود فقط ایران را در جهان مضحکه میکند

مجید۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۴:۳۷

در تابناک همین امروز گزارش تصویری دردناکی است در باره زاغه نشینان هموطن که در میان زباله زندگی می کنند. با هزینه فرستاذن یک ایرانی به فضا چند هکتار از این زاغه ها آباد می شود و چند هزار نفر ایرانی به سرپناه، بیمارستان و مدرسه دسترسی پیدا می کنند؟

تو کار زمین را نکو ساختی
که با آسمان نیز پرداختی؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۴:۳۱

یه چیزی میدن تو چایی حل میکنی میری فضاااااااااااا

داوود۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۴:۲۷

بسیار جسورانه و غرورانگیز خواهد بود ، ما بیصبرانه منتطر تحقق چنین خبر مسرت بخشی خواهیم بود.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۴:۲۲

فعلاً که چند سال است فرستادن ماهوراه های ابتدایی و سبک چند کیلویی که بارها قولش را داده بودند به تعویق افتاده. فاصله بین فرستادن چند تا کرم به ارتفاع 120 کیلومتری با قرار دادن انسان در مدار خیلی زیاد است. اینها که تو ارسال میکرو ماهواره مشکل دارند چگونه برای فرستادن انسان در مدار زمان اعلام می کنند؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۴:۰۰

امیدوارم روزی بتوانیم در تولید پراید هم به خودکفایی برسیم تا با تحریم قیمت آن سه برابر نشود

حسن۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۳:۵۵

همین الان تعداد زیادی از ایرانی ها در فضا هستند باورتان نمیشود یه سری به اطراف میدان شوش بزنید ببینید چطور توی پارکها می روند فضا

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۳:۵۳

مملكتي كه همه چيزش داغونه به فكر فرستادن انسان به فضاست. يه كم كمتر فضايي فكر كنيد

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۳:۵۲

مث همون میمونه که یه شکلی رفت یه شکل دیگه برگشت؟!!!!!!!!

ممدلی۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۳:۵۱

یادمون می مونه این خبر ..

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۳:۴۸

خدا رحم کنه! به اهالی کره زمین

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۳:۳۸

خدا به داد برسد.. منتطر قبرستان شهدای فضائی هم باشیم؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۳:۲۹

مسئو لین لطف کنند سلامت مسافران را در پروازهای هوایی تضمین کنند فضا رفتن پیشکشمون

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۳:۱۷

بعد که انسان فرستادیم فضا چی میشه؟؟؟؟؟؟ مشکلات و معضلات مردم حل میشه؟ شما اگه راست میگی اول شیکم مردم رو سیر کن

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۳:۰۷

حالا این وسیله پروازی چی هست انتونف؟؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۴:۰۰

بی هنرترین آدم ها از همه منتقد ترند و از همه بیشتر اهل ریشخند!

رضا۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۳:۰۴

نوکرتم فضا نخواستیم برید اون مسافرین هواپیما را سالم به مقصد برسونید فضا رفتن پیشکشتون

شایان۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۲:۵۹

این حرکت ها بیشتر جنبه تبلیغتی داره اگر نظر یه محقق یا دانشمند تو این زمینه رو بپرسین همشون میگن میشه با بودجه ای که بیخودی صرف حرکتای تبلیغاتی مثل فرستادن هر ساله موشک به فضا در یک تاریخ معین یا فرستادن میمون یا انسان به فضا میشه ماهواره های مخابراتی آماده کرد که واسه مردم هم کارایی داشته باشن. هرچند کلا کشوری مثل ایران اشتباهه رو اینجور فناوری ها سرمایه گزاری کنه. بقیه کشور ها هم میتونن صرفه اقتصادی نداره براشون.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۲:۵۵

ای کاش همه معتادها و اختلاس کنندگان و آدمهای خلاف را به فضا بفرستند از شرشان راحت بشیم .

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۴:۰۲

روش کم خرجترش هست ارسال به زیر زمین جایی که شایستگی اش رو دارند!

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۲:۴۸

كشوري كه هنوز گرسنه داره فضا رفتنش اشتباهه و افتخار نداره چون دردي رو دوا نمي كنه. راست ميگين مشكل جوانان از جمله بيكاري رو حل كنيين.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۲:۴۸

مشکل از عدم وجود برنامه و مدیریت چابک و هدف دار در این سازمان عریض و طویل است

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۲:۳۹

خدابه فضارحم کنه

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۴:۱۴

ای فضا ما می آییم.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۴:۰۳

اولین چیزی که به ذهنم رسید بعد خوندن تیتر خبر دقیقا همین جمله شما بود:)

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.