آخرین خبرهشدار سردار کارگر درباره اظهارنظرهای غیرواقعی در موضوعات دفاعی
4بازدید

دستور بشار اسد براي تدريس مذهب شيعه

به گزارش شیعه آنلاین، «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه در نامه اي رسمی از وزارت آموزش و پرورش این کشور خواست که مذهب شیعه را در کتب درسی این کشور گسترش دهند.

در همين راستا رسانه هاي سوريه اعلام کردند که "اسد" همچنین از تمامی مقامات در آموزش و پرورش این کشور درخواست کرده که با دانش آموزان شیعه با تمامی احترام رفتار شود. رئيس جمهور سوريه همچنين از مسئولان آموزش و پرورش خواست که به اعتقادات شیعیان در مدارس احترام گذاشته شود.

"اسد" از مسئولان درخواست کرده که ساختار وهابیت و شخصیت واقعي "ابن تیمیه" در کتب درسی نشر شود تا همه شهروندان سوری به حقیقت وهابیت پی ببرند.

رئيس جمهور سوريه هم در آغاز سال تحصیلی جدید به یکی از مدارس شیعه دمشق بنام مدرسه "الرسول الاعظم خاصه للمذهب الجعفری" رفت و در آنجا مراسم سال تحصیلی جدید را برگزار نمود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.