آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
1بازدید

دستگيري عامل تهديد به اسيدپاشي در تبريز

فردي كه با انتشار عكس‌هاي دختر جوان، او را تهديد به اسيد پاشي كرده بود، شناسايي و دستگير شد.

به گزارش اعتماد، ماجرا از زماني آغاز شد كه زن جواني به پليس مراجعه كرد و گفت كه مرد جواني با او تماس تلفني گرفته و گفته اگر به خواسته‌هاي شومش تن ندهد، روي او اسيد مي‌پاشد.

با اعلام اين خبر، بررسي موضوع در دستور كار ماموران تيم مبارزه با جرايم اخلاقي قرار گرفت.

سرهنگ قاسملو، رييس پليس فتاي آذربايجان شرقي در اين باره گفت: در بررسي‌هاي اوليه مستنداتي فني از فضاي مجازي، تماس‌ها و پيامك‌هاي ارسالي به گوشي زن شاكي جمع‌آوري شد و در گام بعدي با استفاده از شگردهاي خاص پليسي و بهره‌گيري از تجهيزات آزمايشگاه فرانزيك، مستنداتي كه نشان مي‌داد زن مورد تهديد قرار گرفته است، به دست آمد.

قاسملو ادامه داد: در ادامه سيستم‌هاي رايانه‌يي متهم جمع‌آوري و متهم نيز براي تحقيق به پليس فتا منتقل شد اما با وجود اينكه ماموران مستندات فني براي تفهيم اتهام به وي ارايه كردند، او زير بار جرم خود نرفت و گفت كه او زن جوان را تهديد نكرده است.

اين مقام انتظامي تصريح كرد: سيستم‌هاي رايانه‌يي و تجهيزات الكترونيكي ضبط شده از متهم دوباره مورد بررسي قرار گرفت و مشخص شد سيستم به علت عدم شناسايي، عكس‌هاي زن شاكي را با همكاري و از طريق گوشي خواهرش در فضاي مجازي منتشر كرده است.

متهم براي بار دوم به پليس احضار شد و زماني كه با مستندات فني پليس روبه‌رو شد، لب به اعتراف گشود و به جرم خود اعتراف كرد و گفت كه براي آزار و اذيت زن شاكي كه قبلا با وي دوست بوده، اقدام به اين كار كرده است.

پرونده به همراه متهم در اختيار مرجع قضايي قرار گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.