آخرین خبربرخورد ناجوانمردانه با ترانه علیدوستی در خاکسپاری حمید علیدوستی
1بازدید

رشد تولید در شرکت های تابعه گروه سایپا

در هفت ماهی که از سال 1393 گذشت تولیدات گروه خودروسازی سایپا در شرکت های زیر مجموعه 88 درصد متوسط رشد داشته است . 

به گزارش سایپا نیوز، شرکت های گروه خودروسازی سایپا در سال جاری رشد بی سابقه ای را در تولید رقم زده اند در هفت ماهه سال 1393 شرکت سایپا دیزل با 112 درصد ، بن رو ساوه 101 درصد ، سایپا کاشان 76 درصد ، پارس خودرو 64 درصد رشد داشته اند این در حالی است که تحریم های بین المللی هفت مدل از خودروهای رنو نیسان ، سیتروئن و کیا در شرکت های تابعه خودروسازی سایپا را متوقف نموده است .

در شهر کاشان که اقتصاد شهر وابستگی خاصی به فعالیت شرکت سایپا کاشان دارد با افزایش 76 درصد رشد تولیدات توانسته نشاط در صنایع وابسته به این بنگاه اقتصادی را بوجود آورد .

همچنین شهر ساوه که قبلا" با مشکلات عدیده ای از بابت فعالیت شرکت بن رو و نارضایتی مشتریان ثبت نام کننده خودروهای قبلی آن وجود داشت و سازمان های این شهر به نوعی گرفتار مشکلات اقتصادی این شرکت شده بودند با راه اندازی تولید وانت سایپا 151 و راه اندازی خط تولید آریو و تولید محصولات ایکس 100        این بنگاه اقتصادی نیز نقش مناسبی در اشتغال و راه اندازی صنایع و خدمات وابسته ایجاد کرده و حاصل این تولیدات رونق خاص در این منطقه شده است .

 شرکت سایپا دیزل یکی از شرکت های بزرگ تجاری سازی که قبلا" با سیاست های نادرست و مدیریت       تحریم ها تقریبا" به یکی از شرکت های غیر فعال تبدیل شده بود با رشد تولید 112 درصد از هفت ماهه امسال نوید پویایی و برطرف شدن موانع فعالیت این شرکت به گوش می رسد .

 شرکت پارس خودرو که با متوقف شدن تولید ماکسیما ، مورانو ، مگان و قشقایی در بین شرکت های خودروساز داخلی بیشترین ضربه را از تحریم ها دیده و با عدم همکاری کامل رنو در تولید تندر 90 به کمترین حد رسیده و توانسته با تمرکز بر تولید محصولات جاری سایپا رشدی 64 درصدی را تجریه کند تا انشاا...     راه اندازی خطوط محصولات جدید برلیانس و رنو در آینده نزدیک جایگاه مناسب خود را مجدد در خودروساز کشور بدست آورد .
   

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.