آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
4بازدید

حکم تعلیق فعالیت «الوفاق» بحرین تعلیق شد

وزیر دادگستری بحرین خبر داد که حکم تعلیق فعالیت‌های جمعیت «الوفاق» تا زمانی که این جمعیت، کنفرانس عمومی خود را برگزار نکند، اجرایی نخواهد شد.

وزیر دادگستری بحرین خبر داد که حکم تعلیق فعالیت‌های جمعیت «الوفاق» تا زمانی که این جمعیت، کنفرانس عمومی خود را برگزار نکند، اجرایی نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، یک دادگاه در «منامه» پایتخت بحرین، سه‌شنبه (روز گذشته) فعالیت‌های بزرگ‌ترین حزب معارض، یعنی جمعیت الوفاق بحرین را به مدت سه ماه به حالت تعلیق در آورد.

جمعیت الوفاق نیز حکم دادگاه منامه را ماجراجویی جنون آمیز رژیم حاکم خواند و افزود: حکومت استبدادی که با آتش، ظلم و استبداد حکمرانی می‌کند، سعی دارد ملت را نادیده بگیرد و به تنهایی به اداره کشور بپردازد.

پایگاه خبری «مرآة البحرین» گزارش داد، «خالد بن علی آل خلیفه» وزیر دادگستری بحرین تا زمان برگزاری کنفرانس عمومی جمعیت الوفاق، دستور توقف اجرای حکم قضایی برای تعلیق فعالیت این جمعیت را صادر کرد.

وزارت خارجه آمریکا که در خصوص نقض حقوق بشر در بحرین به دست دولتی که متحد واشنگتن و ریاض به شمار می‌رود، به اظهارنظر بسنده می‌کند، نیز  اعلام کرده بود که از حکم صادره علیه جمعیت الوفاق نگران است.

وزیر دادگستری بحرین تأکید کرد حکم بدوی که برای تعلیق فعالیت جمعیت الوفاق صادر شده است، پیش از برگزاری کنفرانس عمومی این جمعیت اجرا نخواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.