آخرین خبرپیش‌بینی جنجالی هیلاری از واکنش ترامپ به شکست
0بازدید

احتمال رجوع کاتالونیا به دادگاه های بین المللی

سخنگوی رئیس‌ منطقه کاتالونیا هشدار داد: «در صورتی که همه راه‌های قانونی در خاک اسپانیا به نتیجه نرسد، دولت کاتالونیا به دادگاه‌های بین‌المللی رجوع خواهد کرد».

سخنگوی رئیس‌ منطقه کاتالونیا هشدار داد: «در صورتی که همه راه‌های قانونی در خاک اسپانیا به نتیجه نرسد، دولت کاتالونیا به دادگاه‌های بین‌المللی رجوع خواهد کرد».

به گزارش فارس، مقام حکومت خودمختار کاتالونیا از احتمال رجوع به دادگاه‌های بین‌المللی برای برگزاری همه‌پرسی استقلال از اسپانیا خبر داد.

«فرانچسکو هومس» سخنگوی دولت خودمختار کاتالونیا روز شنبه گفت: «در صورتی که همه راه‌های قانونی در خاک اسپانیا(درباره همه‌پرسی استقلال) به نتیجه نرسد، دولت کاتالونیا به دادگاه‌های بین‌المللی رجوع خواهد کرد».

به گزارش خبرگزاری ریانووستی، اظهارات این مقام ارشد کاتالونیا در حالی مطرح شده که «آرتور ماس» رئیس منطقه خودمختار کاتالونیا بارها بر برگزاری همه‌پرسی استقلال از اسپانیا تاکید کرده اما این مساله با مخالفت شدید مقامات مادرید روبرو شده است؛ کار به جایی رسید که دادگاه قانون اساسی اسپانیا هم با برگزاری همه‌پرسی استقلال کاتالونیا مخالفت کرده و آن را «غیرقانونی» خوانده است

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.