آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
4بازدید

پدیده تیم خودم است، آرزو دارم در لیگ برتر موفق شود

خرسندنیا: بازی با تراکتورسازی ۶ امتیازی است

مدافع ـ هافبک تیم استقلال گفت: بازی با تراکتورسازی برای ما مهمتر از پرسپولیس است، چون تراکتورسازی چهار امتیاز بیشتر از ما دارد و می‌خواهیم خودمان را به این تیم نزدیک کنیم.

محمدرضا خرسندنیا در گفت‌وگو با فارس درباره آخرین شرایط تیم استقلال اظهار داشت: خدا را شکر که شرایط خوبی داریم و خودمان را برای مسابقه روز جمعه مقابل تراکتورسازی آماده می‌کنیم.

وی افزود: هدف ما این است که به صدر جدول نزدیک شویم و فاصله خودمان را با تراکتورسازی کم کنیم.

مدافع استقلال در پاسخ به این سوال که دو هفته پیش‌رو برای آبی‌پوشان سخت خواهد بود یا خیر گفت: مطمئن باشید همه بازی‌ها سخت است و تیمی که دنبال قهرمانی است هیچ مسابقه‌ای را نباید آسان بگیرد، ولی مطمئن باشید ما برای برد به تبریز می‌رویم.

خرسندنیا درباره اینکه امسال در دو پست مدافع وسط و هافبک دفاعی به میدان رفته است، گفت: این تشخیص قلعه‌نویی و کادر فنی است که کجا بازی کنم و من هم تابع هستم. نکته‌ای که برایم مهم است اینکه امسال در استقلال بازی می‌کنم و تمام تلاشم را انجام می‌دهم که مهره خوبی برای این تیم باشم.

«شش بازیکن تیم استقلال برای دیدار روز جمعه دو کارته هستند و این احتمال وجود دارد که آنها دست به عصا بازی کنند تا برای دربی محروم نشوند»؛ خرسندنیا در این رابطه به فارس گفت: اتفاقا بازی با تراکتورسازی برای ما مهمتر از پرسپولیس است، چون تراکتورسازی چهار امتیاز بیشتر از استقلال دارد و ما می‌خواهیم خودمان را به این تیم نزدیک کنیم. به نظر من بازی با تراکتورسازی شش امتیازی است، نه پرسپولیس، چون این مسابقه است که پیش‌درآمد روحی و فنی بازی دربی خواهد بود.

وی در پایان درباره تفاوت‌های استقلال و پدیده مشهد و اینکه هواداران خراسانی در بازی با استقلال وی را تشویق می‌کردند، گفت: پدیده تیم خودمان است و از روزی که تشکیل شد در کنار این تیم بودیم، خدا را شکر که توانستیم تیم را بالا بیاوریم و حالا به حرمت امام رضا(ع) ، آرزو می‌کنم این تیم در لیگ برتر موفق باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.