آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

انتقاد باشگاه استقلال از فغانی

سایت باشگاه استقلال با اشاره قضاوت علیرضا فغانی در دیدار تراکتورسازی و استقلال از این داور انتقاد کرد.

به گزارش سایت باشگاه استقلال، اشتباه فاحش علیرضا فغانی داور دیدار تراکتورسازی - استقلال منجر به گل دوم تیم تبریزی شد. همانطور که در فیلم این دیدار مشاهده می‌شود (باشگاه استقلال فیلم این صحنه را در خروجی سایت خود قرار داده است)، فغانی خطایی را که روی قاضی صورت می‌گیرد، اعلام نمی‌کند و همین توپ به گل دوم تراکتورسازی تبدیل می‌شود.

نکته جالب در این خطای اعلام نشده این است که شدت ضربه وارد شده به مهاجم استقلال به شکلی است که شاید وی را از حضور در دربی محروم کند. مسئله دیگری که می‌‌توان به آن اشاره داشت اشتباهات فاحش دیگری است که فغانی مرتکب شد و از آن جمله می‌توان به خطاهای پیاپی تراکتوری‌ها روی کرار جاسم اشاره کرد که در نهایت به دلیل چشم‌پوشی‌های فغانی از شیطنت‌های آنها، موجب شد تا کرار کارت بگیرد و دربی را از دست بدهد. این درحالی است که حداقل ادینیو می‌توانست یکی از اخراجی‌های تراکتورسازی در این دیدار باشد.

گفتنی است که فغانی در بازی این فصل استقلال و سپاهان نیز با اشتباهی فاحش در اعلام پنالتی به سود تیم اصفهانی، زمینه‌ساز شکست استقلال در آن دیدار شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.