آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

بوش:‌ از حمله به عراق پشیمان نیستم

رئیس جمهور سابق آمریکا در شرایطی که بسیاری اوضاع آشفته منطقه را به حمله آمریکا به عراق نسبت می‌دهند،‌ همچنان از تصمیم خود مبنی بر حمله به عراق دفاع کرده و تنها نقطه ضعف آن را زمینه سازی شکل‌گیری داعش معرفی کرده است.

رئیس جمهور سابق آمریکا در شرایطی که بسیاری اوضاع آشفته منطقه را به حمله آمریکا به عراق نسبت می‌دهند،‌ همچنان از تصمیم خود مبنی بر حمله به عراق دفاع کرده و تنها نقطه ضعف آن را زمینه سازی شکل‌گیری داعش معرفی کرده است.

به گزارش فارس؛ «جورج بوش» رئیس جمهور آمریکا همچنان بر این باور است که تجاوز به عراق در سال ۲۰۰۳ اشتباه نبوده است و تنها نکته منفی آن، خیزش گروه تروریستی داعش بوده است.

رئیس جمهور سابق آمریکا در مصاحبه‌ای با « باب شیفر» خبرنگار شبکه خبری سی.بی.اس از اعزام نیروهای آمریکایی به عراق دفاع کرده و آن را تصمیمی درست خواند. با این حال وی تاکید کرد که عملیات در عراق می‌توانست بهتر از این پیش رود.

جورج بوش در ادامه در خصوص ارتباط حمله به عراق و شکل‌گیری گروه تروریستی داعش گفت:‌«‌ پشیمانی من از آن جهت است که گروه خشونت طلب دیگری مجددا شکل گرفته است. داعش زاییده القاعده است.»

گروه تروریستی داعش که طی سه سال گذشته جنایت‌های بیشماری در سوریه و پس از آن در عراق مرتکب شده است،‌ در واقع همان القاعده عراق است که پس از حمله آمریکا به عراق در ۲۰۰۳ شکل گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.