آخرین خبرمهدی تاج: با عضو هتاک فدراسیون برخورد می‌شود
6بازدید
۰

علم‌الهدی: مشهد به کیش گنبددار تبدیل شده

امام جمعه مشهد گفت: امروز باید الگوهای دینی را در ساخت و سازهای خود پیاده کنیم چرا که اکنون با روندی که در پیش گرفته‌ایم مشهد به جزیره کیشی تبدیل شده که وسط آن یک گنبد قرار دارد.

امام جمعه مشهد گفت: امروز باید الگوهای دینی را در ساخت و سازهای خود پیاده کنیم چرا که اکنون با روندی که در پیش گرفته‌ایم مشهد به جزیره کیشی تبدیل شده که وسط آن یک گنبد قرار دارد.

به گزراش خبرگزاری فارس از مشهد، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در حاشیه ششمین کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری مشهد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز ساخت و سازهای مشهد نه مطابق معیارهای اسلامی است و نه مطابق با هویت مشهد است و تنها راهکار موجود اصلاح روند ساخت و سازها است.

وی ادامه داد: ضرورت دارد تا برای ساخت و سازهای مشهد هم مبانی اسلامی و هم اصول هویتی در نظر گرفته شود چرا که این شهر متعلق به امام هشتم (ع) است و ساخت و سازها باید رنگ و بوی اسلامی داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه به تمام معنا ساخت و سازهای صورت گرفته در مشهد ضد اسلامی است افزود: امروز باید الگوهای دینی را در ساخت و سازهای خود پیاده کنیم چرا که اکنون با روندی که در پیش گرفته‌ایم مشهد به جزیره کیشی تبدیل شده که وسط آن یک گنبد قرار دارد.

آیت‌الله علم‌الهدی افزود: بنده برای حل معضل ساخت و سازهای این شهر راهکار مهندسی ندارم بلکه از جهت هنجاری این مسئله را عنوان می‌کنم؛ من متخصص شهرسازی نیستم و باید مهندسین مربوطه ساختمان‌ها را بر اساس هنجارهای اسلامی بسازند.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: کارشناس این مسئله من نبوده و نیستم بلکه از جهت هنجارهای دینی به موضوع ساخت و سازها بارها اشاره کرده‌ام.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.