آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

حذف دفترچه‌ بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح

مدیرعامل سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح به اعلام جزئیات حذف دفترچه‌های بیمه افراد تحت پوشش سازمان متبوعش پرداخت.

مدیرعامل سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح به اعلام جزئیات حذف دفترچه‌های بیمه افراد تحت پوشش سازمان متبوعش پرداخت.

امیر سرتیپ دوم فرشاد نجفی پور در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه عمده برنامه های سال 93 این سازمان به کاهش پرداخت از جیب بیمه شدگان بازمی گردد، اظهار کرد: حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج در قالب مرکز سرطانی که راه اندازی کردیم دنبال می شود. علاوه بر این مراکز سلامت و دیابت نیز مشغول ارائه خدمت به بیمه شدگان هستند.

وی افزود: اکنون چهار میلیون و هشتصد هزار دفترچه در دست مردم داریم و امسال به طور جدی به سمت حذف این دفترچه ها حرکت می کنیم.

مدیرعامل سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح با بیان اینکه پایلوت کارت هوشمند در شهر کاشان انجام شد و نتایج آن موفقیت آمیز بود اظهار کرد: در حال حاضر با تنها مشکلی که روبرو هستیم نبود شبکه در کشور است که بتواند امنیت تبادل اطلاعات را برقرار کند.

نجفی پور ادامه داد: در حال مطالعه هستیم تا شبکه جدیدی بسازیم یا امنیت یکی از شبکه های موجود را برقرار و از آن استفاده کنیم. بسیار امیدوار هستیم که با توجه به نتایج موفقیت آمیز پایلوت طرح، سال آینده بتوانیم دفترچه های بیمه افراد تحت پوشش خود را حذف کنیم.

وی با اشاره به اینکه البته تلاش می کنیم این طرح را در قالب شبکه آنلاین اجرا کنیم و کل اطلاعات بر روی شبکه تبادل شود گفت: ابتدا طرح حذف دفترچه ها را در 9 استان که بالای 70 درصد هزینه های ما در آنجا صرف می شود و بیش از سه میلیون بیمه شده دارد به اجرا در بیاوریم و سپس به استان های دیگر می رویم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.