آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

خاطره مشاور احمدی نژاد درباره سعید راد

روزنامه کیهان به نقل از مجله نقد سینما نوشت:

مهدی کلهر (مشاور احمدی نژادکه از سال 59تا62معاون سینمایی وزارت ارشاد بوده است)گفت: یک روز آقای انوار (معاون سینمایی بعدی وزارت ارشاد) به من گفت فیلم عقاب‌های مرحوم خاچیکیان که سعید راد در آن بازی می‌کرد، 18 میلیون تومان فروش کرده است. 18 میلیون خیلی فروش بالایی بود. خوشحال شدم و شانه‌های او را گرفتم و بوسیدم و تبریک گفتم که سینما نجات پیدا کرده است. اما دیدم انوار ناراحت است. دلیل را پرسیدم، گفت دیگر نمی‌گذاریم سعید راد فیلم بازی کند. گفتم شوخی می‌کنی؟ گفت نه جدی می‌گویم! گفت او با این فیلم قهرمان می‌شود!

وی افزود: سعید راد بعد از ممنوع الفعالیت شدن رفت ساندویچی باز کرد و پشت دخل ایستاد. اما آقای انوار به دادستانی نوشت که او دارد کار سیاسی می‌کند. گفت هر کس سعید راد را پشت دخل ببیند، ماجرا را می‌پرسد و او هم می‌گوید نگذاشتند من فیلم بازی کنم! در نتیجه آمدند ساندویچی او را بستند! بالاخره هم کاری با او کردند که رفت. رفت به هوای اینکه در سینمای هند کاری کند که نتوانست و در نتیجه به آمریکا مهاجرت کرد. اما در آمریکا وضع خیلی بدی را گذراند و به کارگری افتاد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

حمید۱۳۹۳/۰۸/۲۴ ۱۴:۳۴

واقعا دستتون درد نکنه چه قدر هم با افتخار این خاطره رو پخش میکنین

عابد۱۳۹۳/۰۸/۲۴ ۱۴:۱۹

خوب حالا خداييش اينو گفتي كه چي بشه .بعدش اگه حرف تو درست باشه بعد تو كه معاون سينمايي بود چكار كردي تو مسول بودي پس تو بي عرضگي كردي.

ناشناس۱۳۹۳/۰۸/۲۴ ۱۴:۱۷

دمت گرم . بابا

زبل خان۱۳۹۳/۰۸/۲۴ ۱۳:۵۷

سعید راد ؟
همان که در فیلم چمران نقش فرمانده ارتش را داشت ؟؟؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۸/۲۴ ۱۲:۵۷

بیچاره سعید راد!

بي نام۱۳۹۳/۰۸/۲۴ ۱۲:۵۵

حالا چي -مشاور احمدي نژاد چه كار كرد ؟آقاي سعيد راد الان كارگره ؟
بابا يه مطلب مينوسيد درست بنويسيد سروته آن چه بوده ؟
ما نفهميديم مشاور احمدي نژاد به نفع بود يا به ضرر -اقاي انوار چي كاره بود .
ضمنا تواين مملكت در زمان تصدي شعار درود بر ...بلاتصدي ميشه يارو مرگ بر...

ناشناس۱۳۹۳/۰۸/۲۴ ۱۲:۵۳

خوش به حالشون چه کارهایی که نکردند.

ناشناس۱۳۹۳/۰۸/۲۴ ۱۲:۴۷

احتمالا گوشه مغازه اش, دیگه قرمه سبزی بار گذاشته بوده که بوی سیاسی میداده

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.