آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3389بازدید

احضار مديرعامل مخابرات ایران به دادسرا

سازمان تنظیم مقررات از زمان تصویب كاهش هزینه آبونمان در سال 86، چندین بار به شركت مخابرات ایران تذكر و هشدار داده اما شركت مخابرات بر اقدام خود (دریافت دو هزار تومان پول اضافی از هر مشترك)، پافشاری می‌كند.

مدیرعامل شركت مخابرات ایران برای ادای توضیحات به دادسرای تخلفات كاركنان دولت فراخوانده شد.

به گزارش ايلنا، پیرو شكایت برخی از شركت‌های ندا از شركت مخابرات ایران به دلیل گرانفروشی خدمات خود و عدم كاهش تعرفه واگذاری یك زوج سیم از 30000 ریال به 10000 ریال مطابق مصوبات كمیسیون تنظیم مقررات، مدیرعامل شركت مخابرات ایران برای ارائه توضیحات به دادگاه فراخوانده شده است.
بر اساس خبرهای شنیده، در ماه اخیرشركت‌های ارائه دهنده اینترنت در كشوردر پی‌عدم تمكین شركت مخابرات ازمصوبات سازمان تنظیم مقررات، ازمدیران شركت مخابرات ایران شكایت كردند.
مبنای این شكایت، بی‌توجهی شركت مخابرات ایران به مصوبه سازمان مقررات و ارتباطات رادیویی در سال 86 و دریافت پول اضافی و غیرقانونی از مشتركان اینترنت پرسرعت است.
بنا بر این گزارش، سازمان تنظیم مقررات از زمان تصویب كاهش هزینه آبونمان در سال 86، چندین بار به شركت مخابرات ایران تذكر و هشدار داده و خواستار اجرای این مصوبه شده و حتی چندین بار مصوبه این سازمان را مجددا ابلاغ كرده، اما شركت مخابرات بر اقدام خود (دریافت دو هزار تومان پول اضافی از هر مشترك)، پافشاری می‌كند.
حال، با گذشت بیش از بیست ماه از تاریخ تصویب این مصوبه كاهش هزینه، هنوز مبالغ مازاد توسط شركت‌های مخابرات دریافت و این اضافه دریافت غیرقانونی در این مدت و تعداد بسیار مشتركان اینترنت پرسرعت در سراسر كشور، سرمایه قابل توجهی را موجب می‌شود كه چگونگی هزینه این مبالغ از سوی شركت مخابرات ایران، جای بحث و بررسی فراوان توسط دستگاه‌های نظارتی را دارد.
در پی این شكایات، مدیر عامل شركت مخابرات ایران برای ادای توضیحات به دادسرای تخلفات كاركنان دولت فراخوانده شد.

همچنین شنیده‌ها حاكی از آن است كه برخی از نهادهای نظارتی در استان‌های كشور، از مدیران عامل شركت‌های مخابرات استانی توضیحاتی در خصوص اجرای مصوبه مذكور درخواست نمودند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۰۴ ۱۹:۱۰

آقا ترو بخدا یه کم به مشکلات شهرستانیها هم رسیدگی کنید.نه مخابرات جوابگو هست نه شرکتهای آی اس پی.اینترنت adsl 64kb با محدودیت حجمی 1 gb در شهرستان مهاباد ماهی 25 تومان که همیشه خدا هم قطعه.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.