آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

تكذيب وجود ماده مخدر «ماشروم» در كشور

رييس پليس مبارزه با مواد مخدر نيروي انتظامي وجود هرگونه ماده مخدر به نام «ماشروم» در كشور را تكذيب كرد.

به گزارش اعتماد، سردار مويدي پليس را تنها مرجع تخصصي براي اعلام وجود مواد مخدر در كشور دانست و گفت: وجود مخدري به نام ماشروم در كشورمان تاييد نمي‌شود. ضمن اينكه پليس به عنوان تنها مرجع تخصصي اعلام مواد مخدر در جامعه است.

 رييس پليس مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: ممكن است انواع مختلفي از مواد مخدر در سراسر جهان استعمال شود، اما اين ماده وارد كشور ما نشده و همان طور كه گفتم وجود چنين ماده‌يي در ايران را تاييد نمي‌كنم.

به گفته سردار مويدي در هفت ماه گذشته بيش از ٢٧٢ تن انواع مواد مخدر از سوي نيروي انتظامي كشف شده است كه مواد مخدر ترياك و حشيش در صدر اين كشفيات قرار دارد. در اين مدت بيشترين كشفيات مواد مخدر متعلق به استان كرمان است.

رييس پليس مبارزه با مواد مخدر نيروي انتظامي درباره وضعيت رصد اعتياد و مواد مخدر در سطح جهان نيز گفت: بحث مواد مخدر در كشورها را به روز رصد مي‌كنيم و اطلاعات ما لحظه‌يي است.

به همين دليل همكاران ما در حوزه جمع‌آوري اطلاعات فعال هستند و اطلاعات كاملي از وضعيت مواد مخدر در ايران و سراسر جهان داريم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.