آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
4747بازدید

کاهش سود بازرگانی خودروهای كم مصرف

بنابر تبصره این مصوبه ، مرجع تشخیص میزان مصرف سوخت ، موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران است كه باید به تایید ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت برسد.

دولت با هدف مدیریت مصرف سوخت ، درصد سود بازرگانی واردات خودرو و قطعات خودروهای ساخت داخل با مصرف سوخت کمتر را یک درصد کاهش داد.

به گزارش ایرنا ؛ وزیران عضو كارگروه توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت با كاهش یك درصد سود بازرگانی واردات خودرو و قطعات خودروهای ساخت داخل با مصرف سوخت كمتر از شش لیتر درصد كیلومتر مسافت موافقت كردند.
بنابر تبصره این مصوبه ، مرجع تشخیص میزان مصرف سوخت ، موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران است كه باید به تایید ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت برسد.
این مصوبه در راستای اجرای قانون توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت صورت می گیرد و معاون اجرایی رئیس جمهور ، معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری ، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و وزیران كشور ، صنایع و معادن ، راه و ترابری و نفت و رئیس راهنمایی و رانندگی اعضای كارگروه توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت را تشكیل می دهند.

معاون اول رئیس جمهور این مصوبه را اول اردیبهشت به وزارتخانه های بازرگانی و صنایع و معادن برای اجرا ابلاغ کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۰۶ ۱۴:۰۷

هنگامی که کل تعرفه و سود بازرگانی و سایر عوارض واردات خودرو نزدیک به 100 درصد قیمت خرید آن در خارج میشود& کاهش 1 درصدی سود بازرگانی چه تاثیری در افزایش انگیزه واردات اینگونه خودروها دارد؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.