آخرین خبرمهدی تاج: با عضو هتاک فدراسیون برخورد می‌شود
1بازدید
۰

راجرز: از عملکرد شاگردانم راضي هستم

برندان راجرز، سرمربي ليورپول عنوان کرد که تساوي تيمش مقابل لودوگورتس، "عجيب" بوده و اما از عملکرد شاگردانش در مجموع راضي است.

به گزارش "ورزش سه"، گل دقیقه 88 گئورگی تزریف باعث شد تا قرمزها در یکی از مهم‌ترین دیدار‌های خود، با تساوی زمین را ترک کنند تا برای صعود به دور بعد، به پیروزی مقابل بازل نیاز داشته باشند.

راجرز در مصاحبه با اسکای اسپورت گفت:" وقتی در چنین دیداری در دقایق ابتدایی یک گل عقب می‌افتید، باید تیم با روحیه ای داشته باشید تا بتوانید بازی را برگردانید. از گلی که خوردیم ناراحتیم ولی حالا دیگر نباید به آن فکر کرد. باید مقابل بازل پیروز شویم و از شروع رقابت‌ها، به این بازی به چشم مهم ترین دیدار نگاه می‌کردیم. وقتی گل خوردیم نگران شدم زیرا خیلی راحت روی اشتباه خودمان گل خوردیم ولی واکنش خوبی نشان دادیم."

راجرز سپس درباره رحیم استرلینگ که یک موقعیت عالی برای تبدیل نتیجه به 3-1 را از دست داد گفت:" او درد بدی در شکمش احساس می‌کرد و برای 6 تا 7 دقیقه نمی‌توانست بازی کند."

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.