آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
0بازدید

عبدی خبر داد:

تشکیل حزب رهروان در هفته‌های آتی

دبیر فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت از تشکیل حزب رهروان در هفته‌های آتی خبر داد و گفت: کار مطالعاتی تشکیل این حزب هم‌اکنون در حال انجام است.

دبیر فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت از تشکیل حزب رهروان در هفته‌های آتی خبر داد و گفت: کار مطالعاتی تشکیل این حزب هم‌اکنون در حال انجام است.

ایرج عبدی نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، اظهار داشت: حزب رهروان در هفته‌های آتی در کشور تشکیل می‌شود و آغاز به کار این حزب در ساماندهی نیروهای کارآمد می‌تواند موثر و مفید باشد.

وی با بیان اینکه کار مطالعاتی تشکیل حزب رهروان در حال انجام است، افزود: تشکیل این حزب به منظور ساماندهی نیروهای دلسوز و عقلانی کشور که علاقمند هستند در چارچوب نظام و قانون اساسی کشور رشد و اعتلا پیدا کند، تشکیل می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.