آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

سخنان علی مطهری درباره درخواست کروبی

علی مطهری درباره اظهارات اخیر امام جمعه مشهد و احمدی‌نژاد و برخی درخواست‌های کروبی از خودش به خبرنگاران توضیح داد.

علی مطهری درباره اظهارات اخیر امام جمعه مشهد و احمدی‌نژاد و برخی درخواست‌های کروبی از خودش به خبرنگاران توضیح داد.

به گزارش ایسنا،‌ نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس در مورد پاسخ علم الهدی امام جمعه مشهد به نامه وی گفت:‌ این مسئله نشان می‌دهد که وی قبل از اینکه نامه من را بخواند ظاهرا به وی گفته بودند جوابی بدهد که چند جمله‌ای گفتند، ولی معلوم بود که نامه من را نخواندند؛ به هر حال حرف‌های من همان است که درآن نامه نوشتم.

نماینده مردم تهران در مجلس همچنین در مورد نقل قولی از احمدی‌نژاد نسبت به وی که گفته " آقای مطهری خیلی مرد است" گفت:‌ سیاق جملات می‌خورد که حرف ایشان باشد، اما خب تکذیب شد. به هر حال در عالم سیاست رسم است که حرفی را می‌زنند و بعد هم تکذیب می‌کنند اما این‌که از کجا نشات گرفته معلوم نیست یا این است که در یک جمعی گفته یا این‌که در اثر شنودها پیدا شده است، به هر حال نوع بیان به آقای احمدی‌نژاد می‌خورد.

مطهری درباره نامه اخیری که منتسب به مهدی کروبی است و در آن درخواست‌هایی از علی مطهری مطرح شده است گفت:‌ گویا این نامه منتسب به خانواده‌ آقای کروبی بوده است اما قبل از این‌که ایشان نامه بدهد من پیگیر برخی موارد مطرح شده در این نامه بوده‌ام.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.