آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

افضلی فرد: بنزین تولید داخل آلوده نیست

دبیر کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: با شکایاتی که عده‌ای از افراد داشته‌اند کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به موضوع واردات غیرقانونی سیگار مارلبورو ورود پیدا کرده و آن را یکشنبه با حضور وزرای مختلف بررسی می‌کند.

دبیر کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: با شکایاتی که عده‌ای از افراد داشته‌اند کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به موضوع واردات غیرقانونی سیگار مارلبورو ورود پیدا کرده و آن را یکشنبه با حضور وزرای مختلف بررسی می‌کند.

به گزارش تسنیم مصطفی افضلی‌فرد گفت‌: موضوع صدور مجوز برای واردات سیگار مارلبورو به کشور در 16 آذرماه در کمیسیون اصل 90 مجلس مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

او گفت: باید دلایل و ریشه‌های صدور مجوز برای واردات سیگار مارلبورو با توجه به تائید وزارت اطلاعات مبنی بر وابستگی شرکت تولیدکننده سیگار مارلبورو به رژیم اشغال‌گر قدس مشخص شود تا وزارت‌های اطلاعات و بهداشت، صنعت، معدن و تجارت دلایل و ادله خود را در واردات این سیگار و مجوزهای صادر شده بیان کنند.

دبیر کمیسیون اصل 90 مجلس با بیان اینکه در کمیسیون اصل 90 پرونده‌های مختلفی در دستور کار قرار گرفته و در حال ارزیابی نهایی است، گفت: پرونده آلایندگی بنزین تولید داخلی که نتایج آن منتشر شده حکایت از آن دارد که به هیچ وجه بنزین تولید داخلی آلوده نیست و شایعات منتشر شده در این زمینه صحت ندارد.

افضلی‌فرد گفت: کمیسیون اصل 90 با بررسی دقیق این موضوع نتایج به دست‌آمده را در اختیار دستگاه‌ها و مراجع قضایی قرار داده تا به شکل دامنه‌دار با افرادی که در پیدایش این‌گونه شایعات و اظهارنظرهای غلط دخالت داشت برخورد شده و تذکرات لازم داده شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.