آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

پیروزی فولاد با درخشش مکانی و بنگر!

پیروزی فولاد با درخشش مکانی و بنگر!
پرسپولیس تهران با شکست 2 بر یک مقابل فولاد خوزستان به تعطیلات 50 روزه لیگ رفت.

به گزارش ایسنا، برای فولاد در این دیدار محسن بنگر (گل‌ به خودی، ثانیه 31) و لوئیس نانگ (72) گلزنی کردند و تک گل پرسپولیس را محمد نوری در دقیقه 43 به ثمر رساند.

در آغاز نیمه اول بازی در حالی که 31 ثانیه‌ از شروع بازی گذشته بود، محسن بنگر پاس رو به عقبی برای سوشا مکانی ارسال کرد اما مکانی که قصد شوت‌زنی داشت نتوانست این کار را انجام دهد و روی اشتباه مسلم او دروازه پرسپولیس باز شد.

در ادامه فولاد باز هم روی دروازه پرسپولیس فشار آورد تا اینکه مهرداد جماعتی در دقیقه 10 بازی روی پاس در عمقی که برایش ارسال کرده بودند با سوشا مکانی تک به تک شد اما این بار مکانی موفق عمل کرد و توپ او را به کرنر زد.

در دقیقه 20 بازی هم اسماعیل شریفات پاس زیبایی را برای لوئیس نانگ ارسال کرد اما ضربه پای راست او به دیواره دروازه برخورد کرد.

پرسپولیسی‌ها سعی کردند بازی را کنترل کنند و در دقیقه 24 صاحب یک ضربه ایستگاهی شدند اما هادی نوروزی نتوانست از این توپ استفاده کند و ضربه او را ارشاد یوسفی به زیبایی مهار کرد.

در نیمه دوم این دیدار دو تیم بازی متعادلی را به نمایش گذاشتند و در اکثر دقایق توپ در میانه زمین در جریان بود تا اینکه در دقیقه 72 روی کرنری که اسماعیل شریفات ارسال کرد، سوشا مکانی اشتباه عجیبی را انجام داد و با خروج از دروازه باعث شد لوئیس نانگ به راحتی و با یک ضربه سر دروازه پرسپولیس را باز کند. روی این گل محسن بنگر هم مقصر بود.

پرسپولیس در این دیدار با ترکیب سوشا مکانی، علیرضا نورمحمدی، محسن بنگر، احمد نوراللهی، مهدی جعفرپور (میثم حسینی – 46)، حمید علی‌عسگری، محمد نوری، محمد عباس‌زاده (طارمی – 77)، افشین اسماعیل‌زاده، رضا خالقی‌فر و هادی نوروزی (دغاغله – 80) به میدان رفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.