آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

تورهای گردشگری «شب چله» ممنوع شد

مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران از ابلاغیه جدید برای آژانس های گردشگری خبر داد و گفت: برگزاری تورهای گردشگری تحت عنوان «شب چله» ممنوع شد.

مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران از ابلاغیه جدید برای آژانس های گردشگری خبر داد و گفت: برگزاری تورهای گردشگری تحت عنوان «شب چله» ممنوع شد.

رچبعلی خسروآبادی در گفت وگو با خبرگزاری فارس اظهار داشت: به دلیل همزمانی ایام سوگواری رحلت پیامبر اکرم (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) با شب یلدا به آژانس های گردشگری اعلام کرده ایم که برگزاری تور تحت عنوان شب چله در این ایام ممنوع است.

وی افزود: در صورت برگزاری تور شب چله توسط هر آژانس گردشگری، موضوع به کمیته فنی گردشگری استان ارجاع داده می شود و برخورد صورت می گیرد.

مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران یادآور شد: البته مردم ما مقید به رعایت شئونات اسلامی هستند و این ابلاغیه برای تأکید بیشتر بر رعایت شئونات این ایام خاص است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.