آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
6بازدید

لاریجانی بغداد را به مقصد کربلا ترک کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی پایتخت عراق را به مقصد شهر کربلا ترک کرد.

به گزارش خانه ملت، دکتر علی لاریجانی که در ادامه سفر منطقه‌ای خود به برخی کشورهای منطقه، در عراق به سر می‌برد، امروز (پنجشنبه 4 دی‌ماه) بغداد را برای زیارت حرم حضرت سیدالشهدا(ع) و قمر بنی‌هاشم حضرت عباس(ع) به مقصد شهر کربلا ترک کرد.

شایان ذکر است دکتر لاریجانی در سفر خود به عراق ابتدا به شهر نجف رفت و ضمن زیارت حرم امیرالمومنین (ع) و قبور برخی دیگر از بزرگان و علمای کشور عراق، با مراجع عالیقدر این کشور از جمله آیات عظام سیستانی، حکیم، فیاض و بشیر نجفی دیدار و درخصوص مسائل مهم منطقه و عراق گفت‌وگو کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی سپس به بغداد پایتخت عراق رفت و با مقامات بلندپایه سیاسی این کشور از جمله رئیس جمهور، نخست‌وزیر، رئیس مجلس، رئیس مجلس اعلای اسلامی، وزیر امور خارجه، رئیس کنگره ملی و همچنین رئیس سابق مجلس عراق دیدار و درخصوص مسائل مهم فیمابین، منطقه‌ای و بین‌المللی بحث و گفت‌وگو کرد که از مهمترین آنها می‌توان به راهکارهای برخورد جدی با گروه‌های تروریستی موجود در عراق و همچنین راه‌های بسط و گسترش روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی میان تهران و بغداد اشاره کرد.

در ادامه رئیس مجلس و هیات همراه برای زیارت حرم امام موسی کاظم (ع) و امام جواد(ع) عازم کاظمین شدند و مجدداً به بغداد بازگشتند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.