آخرین خبرهشدار باران و برف در تهران از پنجشنبه
3بازدید

ارسال پرونده مرتضوی به یک مرجع قضایی دیگر

سرپرست دادگاه‌های کیفری استان تهران گفت: یک مرجع قضایی پرونده سعید مرتضوی را برای مطالعه از ما مطالبه کرده است و ما پرونده را به آنها ارائه کرده‌ایم.

سرپرست دادگاه‌های کیفری استان تهران گفت: یک مرجع قضایی پرونده سعید مرتضوی را برای مطالعه از ما مطالبه کرده است و ما پرونده را به آنها ارائه کرده‌ایم.

به گزارش ایسنا محسن افتخاری  در پاسخ به این سوال که آیا برای پرونده سعید مرتضوی شعبه هم‌عرض تعیین شده است؟ گفت: یک مرجع قضایی پرونده را از ما مطالبه کرده و ما پرونده را به آنها داده‌ایم تا پس از مطالعه آن را به ما بازگردانند.

وی از ذکر نام آن مرجع قضایی خودداری کرد و افزود: نمی‌توانم نام آن مرجع قضایی را که درخواست مطالعه این پرونده را داشته، بیان کنم.

افتخاری بیان کرد: هنوز برای آن بخش از پرونده که مربوط به جزای نقدی می‌شود و دیوان عالی از آن ایراد گرفته، شعبه هم‌عرض تعیین نشده است.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.