آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

تلاش داعش برای فریب جوانان تاجیک

گروه تروریستی داعش در روزهای اخیر از طریق شبکه های اجتماعی برای فریب جوانان تاجیک دست به کار شد.

گروه تروریستی داعش در روزهای اخیر از طریق شبکه های اجتماعی برای فریب جوانان تاجیک دست به کار شد.

به گزارش ایرنا این گروه تروریستی بعد از سال نو میلادی نماهنگی ر ا در شبکه های اجتماعی تاجیکستان منتشر کرد که طی آن تنی چند از تاجیکانی که در عراق به عنوان داعشی در حال جنگ هستند، دیگر جوانان تاجیک را برای پیوستن به این گروه تروریستی دعوت می کنند.

در این اثر، یکی از جوانان تاجیک که فعالیت گسترده ای در شبکه های اجتماعی دارد، دیگر جوانان تاجیک را برای پیوستن به گروه تروریستی داعش دعوت می کند.

این جوان فریب خورده که گفته شده است از ساکنین ولایت ختلان تاجیکستان است، در این نماهنگ، از جوانان تاجیک درخواست کرد که از هر طریق ممکن به ویژه از طریق ترکیه خود را به سوریه یا عراق برسانند.

براساس اعلام مقامهای امنیتی تاجیکستان، مردم این کشور، داعش را گروه تروریستی می دانند و به همین دلیل تلاش این گروه برای جذب جوانان، نتیجه ای نداشته و تعداد کمی آن هم از طریق روسیه جذب داعش شده و به سوریه و عراق رفته اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.