آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

اولتیماتوم باشگاه بارسلونا به انریکه

باشگاه بارسلونا پس از کنار گذاشتن مدیر ورزشی‌اش به سرمربی ۴۴ ساله خود هم هشدار داد.

به گزارش تسنیم، پس از اینکه شب گذشته (دوشنبه) خبر اخراج آندونی سوبی‌سارتا، مدیرورزشی باشگاه بارسلونا پس از 4 سال فعالیت در این سمت از سوی خوسپ ماریا بارتومئو اعلام شد کارلس پویول، دستیار سوبی‌سارتا هم بلافاصله پس از گذشت تنها 3 ماه و نیم از آغاز فعالیتش در این پست از سمت خود استعفا کرد.

حالا روزنامه «موندو دپورتیوو» اسپانیا گزارش داد در صورتی که بارسلونا موفق نشود در 2 بازی بعدی خود مقابل الچه در مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی اسپانیا و دیدار شنبه برابر اتلتیکو مادرید در لالیگای اسپانیا به پیروزی برسد لوئیس انریکه هم به سرنوشت سوبی‌سارتا دچار خواهد شد و از سمت سرمربیگری آبی‌و‌اناری پوشان کنار گذاشته خواهد شد.

بر اساس این گزارش‌ها همچنین از لوئیس انریکه خواسته شده تا با بازیکنان خود رابطه بهتری داشته باشد. این موضوع در پی متشنج شدن رابطه این مربی با ستاره آرژانتینی تیمش مطرح شد.

لیونل مسی که یکی از مهره‌های کلیدی بارسا به حساب می‌آید یک‌شنبه شب در شکست خارج از خانه این تیم برابر رئال سوسیه‌داد، به همراه بازیکنانی همچون نیمار، دنی آلوز و جرارد پیکه در ترکیب اصلی قرار نگرفت و در نیمه دوم به عنوان بازیکن تعویضی به میدان رفت، روز گذشته (دوشنبه) در تمرینات آبی‌واناری‌ها شرکت نکرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.