آخرین خبرترامپ: حالا می‌فهمم چرا خاورمیانه از ایران می‌ترسید
3بازدید

بیمه‌طلایی فرهنگیان بازنشسته برقرار شد

وزیر آموزش‌ و پرورش با اشاره به این‌که بیمه طلایی برای فرهنگیان بازنشسته نیز برقرار شده است، گفت:‌ نقشه راه سند تحول بنیادین در دست بررسی است که تلاش می‌کنیم تا آخر امسال و شاید هم زودتر آن را تهیه کنیم.

وزیر آموزش‌ و پرورش با اشاره به این‌که بیمه طلایی برای فرهنگیان بازنشسته نیز برقرار شده است، گفت:‌ نقشه راه سند تحول بنیادین در دست بررسی است که تلاش می‌کنیم تا آخر امسال و شاید هم زودتر آن را تهیه کنیم.

به گزارش تسنیم، علی اصغر فانی اظهار کرد: بیمه طلایی با همان خدماتی که برای فرهنگیان شاغل در جریان است برای فرهنگیان بازنشسته نیز برقرار شده است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا سازمان بازرسی برای بررسی روند اجرای سند تحول بنیادین در وزارت آموزش و پرورش مستقر شده است، عنوان کرد: جلسه ای را با سازمان بازرسی در این زمینه نداشتیم، اما این سازمان برای بررسی روند فعالیت و اجرای سند تحول بنیادین در وزارت آموزش و پرورش مستقر شده است.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مراحل پایانی قرار داشته و ویرایش سوم آن تهیه و در دست بررسی است که تلاش می کنیم تا پایان سال و شاید هم زودتر آن را اجرایی کنیم.

فانی درخصوص رتبه بندی معلمان نیز اظهار کرد: رتبه بندی معلمان تا پایان امسال به مجلس شورای اسلامی تقدیم می شود که با تصویب آن انگیزه معلمان و مهارت های حرفه ای آنها نیز افزایش می یابد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.