آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
0بازدید

اقتصاد کشاورزی جایگزین درآمدهای نفتی شود

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: بودجه سال 94 بر اساس سیاست‌های اقتصاد مقاومتی اصلاح و اقتصاد بخش کشاورزی را جایگزین درآمدهای نفتی کنیم.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت به نقل از ایسنا؛هدایت الله میرمرادزهی گفت: منابع محدود بودجه سال آینده موجب متحول شدن بخش کشاورزی نمی‌شود حتی کمبود سال‌های گذشته را هم جبران نمی‌کند.

نماینده مردم سراوان با انتقاد از تخصیص نیافتن بودجه مهار آبهای سطحی گفت: نقش پررنگ درآمدهای نفتی در بودجه‌های سنواتی از یکسو و کاهش شدید قیمت نفت طی ماه‌های گذشته مانع از تخصیص بودجه‌های عمرانی شده است، این عامل موجب افزایش چالش‌ها و معضلات اقتصادی کشور می‌شود.
 
وی در عین حال از پیش بینی اعتبار مناسبی برای گسترش آبیاری تحت فشار در مزارع و زمین‌های کشاورزی سخن گفت و افزود: در کنار این پیشنهاد باید با احداث سد، ریز‌ش‌های جوی و روانی آبها و آبهای مرزی را مهار کرد افزون بر این راه حل‌ها باید در سراسر کشور آب شرب را از آب شتشو تفکیک کرد تا در منابع اختصاص یافته به تصفیه آب صرفه‌جویی شود.

میرمرزادزهی از قصد دولت برای گسرتش سیتم آبیاری تحت در سراسر کشور را تصمیمی معقول توصیف کرد: با اجرای سیستم آبیاری تحت فشار می‌توان از یک لیتر آب در ثانیه می‌توان سه هکتار زمین کشاورزی را به شیوه‌ی کشت گلخانه‌ای آبیاری کرد.
این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تقویت سفره های زیر زمینی آب را از طریق مهار آبهای سطحی امکان پذیر دانست و افزود:‌ با مهار روان آبها و رودخانه‌های مرزی آب از کشور خارج نمی‌شود و این کار نیز نیازمند بودجه است بنابراین در گام نخست باید بودجه کافی را اختصاص داد و در گام بعد شیوه‌های پیشنهادی را به مرحله اجرا درآورد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.