آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

اشغال کاخ ریاست جمهوری یمن تکذیب شد

انصارالله تاکید کرد نیروهای کمیته های مردمی هرگز کاخ ریاست جمهوری یمن را اشغال نکرده بلکه از آن حمایت می کنند.

انصارالله تاکید کرد نیروهای کمیته های مردمی هرگز کاخ ریاست جمهوری یمن را اشغال نکرده بلکه از آن حمایت می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در حالی که شبکه های العربیه و بی بی سی عربی مدعی سیطره نیروهای کمیته های مردمی یمن بر کاخ ریاست جمهوری شده اند، شبکه الجزیره به نقل از یک منبع نظامی یمنی این ادعا را تکذیب کرد.

یک منبع در انصارالله هم به المیادین گفت نیروهای کمیته های مردمی هرگز کاخ ریاست جمهوری را اشغال نکرده بلکه فقط از آن حمایت می کنند.

این منبع تاکید کرد نیروهای کمیته های مردمی مانع قاچاق سلاح از کاخ ریاست جمهوری یمن شده اند.

شبکه بی بی سی عربی گزارش داد جمال بن عمر نماینده سازمان ملل متحد در امور یمن به شورای امنیت گزارش داد که حوثی ها، واحدهای نظامی یمن را متقاعد کرده اند که با آنها درگیر نشوند.

این در حالی است که العربیه مدعی غارت انبارهای تسلیحاتی ارتش یمن شده است.

بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد به تحولات اخیر در صنعاء واکنش نشان داد و درگیریهای رخ داده را محکوم کرد. بر اساس گزارش بی بی سی عربی، بان کی مون خواستار توقف فوری درگیریها در صنعاء شد.

ریاست جمهوری یمن نیز اعلام کرده است به زودی بیانیه ای درباره تحولات اخیر صادر خواهد کرد.

عبدربه منصور هادی رئیس جمهوری یمن وعده داده است که فعالیت عادی در ادارات دولتی در صنعاء از سرگرفته شود.

تکذیب ادعای العربیه از سوی الجزیره

شبکه الجزیره هم به نقل از یک منبع نظامی یمنی گزارش داد خبر سیطره کمیته های مردمی بر کاخ ریاست جمهوری یمن و دستگیری فرمانده گارد ریاست جمهوری صحت ندارد

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.